Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κύκλωμα μαστροπείας εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βόλου
Κύκλωμα μαστροπείας εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βόλου

Κύκλωμα μαστροπείας εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βόλου

Κύκλωμα μαστροπείας από την εξάρθρωσε η .

Το κύκλωμα έφερνε κορίτσια από το στην για δέκα μέρες και στο διάστημα αυτό τα έστελνε σε ξενοδοχεία της ς και άλλων πόλεωνγια να συνευρεθούν με πελάτες και με «ταρίφα» πάνω από 100 ευρώ/ώρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πάνω από πέντε σάιτ γνωριμιών αγγελίες με φωτογραφίες των κοριτσιών, με λεζάντα «μάθε πότε θα βρίσκονται στην πόλη σου». Οι δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 25 χρονών κατάγονται από τη Ρουμανία και στην αγγελία αναγραφόταν on line “now in Volos”.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση, όταν επικοινώνησε στο τηλέφωνο της αγγελίας, προσποιούμενος τον πελάτη, για να κλείσει ραντεβού. Ο δράστης του κυκλώματος τον ενημέρωσε ότι το κόστος για ραντεβού με τις κοπέλες ήταν 120 ευρώ/ώρα για την καθεμιά.

Ακολούθησε και κλείστηκε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου και με τις δύο γυναίκες, αντί του προσημειωμένου ποσού των 240 ευρώ.

Ο «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο και πλήρωσε τα χρήματα, με αποτέλεσμα οι δύο εμφανίσιμες αλλοδαπές να συλληφθούν.

Οι δύο Ρουμάνες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και διαπιστώθηκε ότι ήρθαν στην στις 7 οεμβρίου, εν γνώσει τους για τη δουλειά που θα έκαναν και αρχικά πήγαν στην Πάτρα και σε διάφορες άλλες πόλεις, για ραντεβού με πελάτες.

Στο Βόλο βρισκόταν από χθες Τρίτη και ήδη είχαν συναντήσει έξι πελάτες και οι δύο, ενώ μέρος των χρημάτων που έβγαλαν τα κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμού του δεύτερου μέλους του κυκλώματος, στην Αθήνα που αναζητείται, όπως και ο πρώτος.

Το κύκλωμα των μαστροπών που γνωρίζει η Αστυνομία εκτιμά ότι είναι πολύ καλά στημένο, δουλεύει διαδικτυακά και φέρνει γυναίκες κυρίως από τη Ρουμανία, που μένουν για περίπου 10 ημέρες στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση