Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο του Βόλου
Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο του Βόλου

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο του Βόλου

χάος προκλήθηκε σήμερα το πρωί στις δύο κεντρικές οδικές αρτηρίες του , στις οδούς Δημητριάδος και .

Από το πρωί στην οδό Δημητριάδος γερανοφόρο και υπάλληλοι του Δήμου , είχαν κλείσει- λόγω των εργασιών- δύο ρεύματα αυτό της λεωφορειολωρίδας και το ακριβώς δίπλα όπου επιτρέπεται η κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα , καθώς είχε μείνει μόνο ένα ελεύθερο , ενώ δεν έλειπαν και τα σταθμευμένα .

Η απουσία υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, είχε ως αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των οδηγών, μέχρι να περάσουν το σημείο που απελευθερώνεται από την κίνηση ο δρόμος.

Επίσης, κυκλοφοριακό πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην οδό , όταν συνεργεία του Δήμου Βόλου είχαν κλείσει την αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Απορριμματοφόρο μηχάνημα του Δήμου προχωρούσε σε συλλογή κλαδιών από τα δένδρα που είχαν κλαδευτεί, ενώ άλλο μηχάνημα του Δήμου κι οι υπάλληλοι προχωρούσαν στο βάψιμο των διαγραμμίσεων στην συγκεκριμένη οδό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση