Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό – «Αστέρια» Αγριάς  
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό – «Αστέρια» Αγριάς  

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον περιφερειακό – «Αστέρια» Αγριάς  

Μέχρι τον Σεπτέμβριο
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό Βόλου, κάθε και επίσημη Αργία, κατά το χρονικό διάστημα από 29-06-2017 έως 15-09-2017, αποφασίστηκε με σχετική απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. .
Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, την έκτακτη ανάγκη λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας, η οποία επιβάλλεται για την αντιμετώπιση της προσωρινά δημιουργούμενης κατάστασης πρόκλησης σημαντικών καθυστερήσεων στη συμβολή της Περιφερειακής Οδού Βόλου με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), στον Κόμβο “Αστέρια” Αγριάς.
Σύμφωνα με το έγγραφο, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης στον Κόμβο “Αστέρια” Αγριάς Βόλου, κάθε και επίσημη Αργία, κατά το χρονικό διάστημα από την 29-6-2017 έως την 15-9-2017, κατά τις ώρες από 10:00 έως 22:00, και τη διασφάλιση συνεχούς αδιάκοπης ροής των οχημάτων με καθορισμό:
υποχρεωτικής πορείας ευθεία και δεξιά, για τα που προσεγγίζουν τον Κόμβο από την Αγριά με κατεύθυνση στο Βόλο, υποχρεωτικής πορείας ευθεία, για τα που προσεγγίζουν τον Κόμβο από το Βόλο με κατεύθυνση στην Αγριά, μέσω της Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) και μονοδρόμησης του τμήματος της Περιφερειακής Οδού από τον Κόμβο “Αστεριών” έως τον Κόμβο “Αλκίππης”, από την Αγριά προς το Βόλο και απαγόρευση εισόδου στη Σήραγγα Γορίτσας, για όλα τα οχήματα που την προσεγγίζουν μέσω Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση