Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κρούσμα κορωναϊού σε νεαρή συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου
Κρούσμα κορωναϊού σε νεαρή συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου

Κρούσμα κορωναϊού σε νεαρή συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου

Κρούσμ κορωνϊού εντοπίστηκε σε νεαρή απασχολούμενη, συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί  πανικός και το κτήριο να εκκενωθεί.

Με αφορμή το κρούσμα κορωνσϊού που παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο Βόλου, ο Σύλλογος Εργαζομένων  ΟΤΑ Μαγνησίας εύχεται περαστικά στον/ην προσβληθέντα/θείσα από τον ιό και απαιτεί από τη δημοτική αρχή:

  • Πλήρη ενημέρωση για το κρούσμα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
  • Άμεση τήρηση του πρωτοκόλλου (, καθαρισμοί κ.τ.λ.)
  • Να πραγματοποιηθεί το τεστ για τον κορωναϊό (covid19) σε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες που ήρθαν σε επαφή.

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου
«Στο πλαίσιο ιχνηλάτησης επαφών με την συνεργάτιδα του γραφείου δημάρχου Βόλου, που διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε από τον κορωναϊό, κλιμάκιο του θα βρίσκεται στις 6.30 το απόγευμα, σήμερα Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, στο Δημαρχείο.

Όσοι υπάλληλοι του Δήμου, αλλά και πολίτες, έχουν έλθει σε επαφή με την συγκεκριμένη συνεργάτιδα αλλά και άλλα στελέχη του γραφείου θα πρέπει να προσέλθουν και να πάρουν οδηγίες από την γιατρό και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ».

 

Εν τω μεταξύ, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται η 25χρονη Βολιώτισσα, εργαζόμενη στο Δημαρχείο Βόλου, καθώς αποδείχθηκε πως είναι θετική στον κορωναϊό.

Η  25χρονη  μετέβη χθες στο πολυϊατρείο της ς ΑΝΑΣΣΑ και υποβλήθηκε σε τεστ για κορωναϊό, το οποίο ήταν θετικό. Τηρώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ παραπέμφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο είναι Νοσοκομείο Αναφοράς κορωναϊού για τη .

Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έδειξε πως το τέστ  είναι θετικό στο κορωνΑϊό.

Η νεαρή Βολιώτισσα νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και θα ακολουθήσει σειρά εξετάσεων, προκειμένου οι γιατροί να έχουν πλήρη γνώση της κατάστασης της υγείας της.

Επίσης  σε θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται και η 40χρονη και 80χρονη από τον Βόλο, με .

Απολύμανση στη ΔΕΥΑΜΒ 
Ειδο πως θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κτήριο της ΔΕΥΑΜΒ έλαβαν σήμερα οι της Δημοτικής Επιχείρησης, με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο Δημαρχείο Βόλου.
Οι πολίτες εξυπηρετούνται κανονικά από τη ΔΕΥΑΜΒ, ενώ η απολύμανση γίνεται προληπτικά, καθώς της ΔΕΥΑΜΒ μετακινούνται προς το Δημαρχείο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση