Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού
Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού

Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού

Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων παρατηρείται στον Δήμο Αλμυρού το τελευταίο διάστημα και η έχει γίνει αποδέκτης αυτού του λυπηρού φαινομένου, το οποίο αφορά στη δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων από ορισμέ ασυνείδητους και υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων.

Η καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας και ς απέναντι στα ζώα, καθώς και κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη , τόσο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες-δηλητήριο και τονίζει: “Οι μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, κοντά σε χώρους που παίζουν παιδιά, προκαλούν αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέες από το σύνολο των πολιτών.

Έχει ασκηθεί ήδη μήνυση κατά αγνώστων προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά και υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με την , προς την κατεύθυνση αυτή.

Με τη δυσάρεστη αυτή αφορμή, υπενθυμίζουμε ότι ο Αλμυρού συνεχίζει την προσπάθεια για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων μέσω τροφών, στειρώσεων και εμβολίων και σε συνεργασία πάντα με τη Φιλοζωική Αλμυρού και τους κτηνιάτρους της περιοχής μας.

Ο Αλμυρού, θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμε και τους ευαισθητοποιημένους, σε θέματα φιλοζωίας, πολίτες  για τη διαχείριση ενός υπαρκτού ζητήματος που απασχολεί μεγάλο αριθμό Δήμων της χώρας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση