Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού
Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού

Kρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αλμυρού

Kρούσμτ δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων παρατηρείται στον Δήμο Αλμυρού το τελευταίο διάστημα και η δημοτική αρχή έχει γίνει αποδέκτης αυτού του λυπηρού φαινομένου, το οποίο αφορά στη δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων από ορισμένους ασυνείδητους και υπέβαλε κατ' αγνώστων.

Η δημοτική αρχή καταδικάζει απερίφραστα κάθε πράξη βίας και επίθεσης απέναντι στα ζώα, καθώς και κάθε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή, τόσο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες-δηλητήριο και τονίζει: “Οι μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, κοντά σε χώρους που παίζουν παιδιά, προκαλούν αποτροπιασμό και είναι καταδικαστέες από το σύνολο των πολιτών.

Έχει ασκηθεί ήδη κατά αγνώστων προκειμένου να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά και υπάρχει καθημερινή με την αστυνομία, προς την κατεύθυνση αυτή.

Με τη δυσάρεστη αυτή αφορμή, υπενθυμίζουμε ότι ο συνεχίζει την προσπάθεια για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων μέσω τροφών, στειρώσεων και εμβολίων και σε πάντα με τη Φιλοζωική Αλμυρού και τους κτηνιάτρους της περιοχής μας.

Ο , θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους και τους ευαισθητοποιημένους, σε θέματα φιλοζωίας,   για τη διαχείριση ενός υπαρκτού ζητήματος που απασχολεί μεγάλο αριθμό Δήμων της χώρας”.

"Αλιεύοντας" την είδηση