Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κρουαζιερόπλοια στο Βόλο
Κρουαζιερόπλοια στο Βόλο

Κρουαζιερόπλοια στο Βόλο

 

 

Στον  Βόλο κατέπλευσε σήμερα στις 11.00  το πρωί το κρουαζιερόπλοιο “Riviera”, με σημαία Νήσων Μάρσαλ και 1.200 επιβάτες .

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου από την Κωνσταντινούπολη και θα αποπλεύσει στις 8.00 το βράδυ για Κουσάντασι Τουρκίας, ενώ έχει πλήρωμα 770 άτομα.

Αύριο Τρίτη αναμένονται στο λιμάνι του Βόλου δύο κρουαζιερόπλοια. Πρόκειται για το με σημαία Ιταλίας κρουαζιερόπλοιο “Aida Stella”, που θα καταπλεύσει στις 7 το πρωί από τη Μύκονο και θα αποπλεύσει το απόγευμα για Πειραιά. Το πλοίο θα μεταφέρει 2.200 επιβάτες και έχει πλήρωμα 630 άτομα.

Επίσης, αύριο Τρίτη, στις 11.00 το πρωί θα καταπλεύσει από τον Πειραιά, το με σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο “Berlin”, που θα μεταφέρει 260 επιβάτες και έχει πλήρωμα 175 άτομα. Το πλοίο θα αποπλεύσει στις 6.00 το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο, το λιμάνι του Βόλου θα προσεγγίσει το με σημεία Μπαχαμών κρουαζιερόπλοιο “Minerva”.

 

Το πλοίο θα καταπλεύσει στις 7.00 το πρωί από τη Σκύρο και θα αποπλεύσει στις 5.00 το απόγευμα για Καβάλα.

Τέλος, την Κυριακή θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Βόλου άλλα τρία κρουαζιερόπλοια: Πρόκειται για το με σημαία Μπαχαμών “Voyager” (7.00 π.μ. από Θεσσαλονίκη, 5.00 μ.μ. για Πειραιά), το με σημαία Μάλτας “Europa II” (9.00 π.μ. από Πειραιά, 6.00 μ.μ. για Θεσσαλονίκη) και το με σημαία Ιταλίας “Costa Pacifica” (7.00 π.μ. από Πειραιά, 7.00 μ.μ. για Θεσσαλονίκη).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση