Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κρίσιμο το eurogroup της Τετάρτης
Κρίσιμο το eurogroup  της Τετάρτης

Κρίσιμο το eurogroup της Τετάρτης

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε (;), ο ωστόσο μαίνεται… Ο άλλοτε λαλίστατος, αντιμνημονιακός κι επαναστατικός , για τον πρωθυπουργό της ς ο λόγος, μόλις σήμερα έκανε την επίσημη ευρωπαϊκή του κωλοτούμπα και φαίνεται πως κατά τι έπεισε (;) τους Ευρωπαίους εταίρους.

Τα ευρώ που δεν δεχόταν θα αναγκαστεί(;) να τα πάρει και η πρόταση της ς που έθεσε στα ευρωπαϊκά φόρα δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα στον στραγγισμένο έτσι κι αλλιώς λαό.

Ο κ. Τσίπρας μπορεί να φαίνεται ότι τα βρήκε αρχικά και όχι βασικά με τους ευρωπαίους εταίρους, αλλά έχει πολλά ζητήματα να λύσει στο εσωτερικό της κυβέρνησής του.

Για παράδειγμα ποιοί από την θα ψηφίσουν στη Βουλή τη νέα συμφωνία, αλλά κι αν αυτή εγκριθεί θα καταστεί δυνατό να εφαρμοστεί εις βάρος μιας κοινωνίας που ναι μεν δείχνει ανοχή αλλά είναι στα κάγκελα;

‘Ηδη αρκετά κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν διατεθειμένα να συναινέσουν σε περαιτέρω επώδυνα για τον λαό μέτρα και μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για συνέχιση της αντιμνημονιακής πολιτικής.

Ο ίδιος ο πρωθ χθες, μετά τη μαραθώνια ευρωσύσκεψη, αρκέστηκε σε δηλώσεις χωρίς να δεχθεί και απαντήσει σε ερωτήσεις κι αυτό δίνει την αίσθηση πως αν είχε κάτι θετικό να αναγγείλει θα έκανε δι με τους δημοσιογράφους προκειμένου να το επικοινωνήσει.

Από ‘κει και πέρα το eurogroup της Τετάρτης είναι κρίσιμο, αφού μέχρι χθες αργά το βράδυ πάρθηκε μια κατ' αρχήν πολιτική -συμφωνία και τα ουσιαστικά έπονται…

Κατά τα λοιπά τα των τραπεζών αύριο θα λειτουργούν κανονικά για μικροαναλήψεις κυρίως, αλλά ρευστότητα και επενδύσεις μοιάζουν για την ώρα όνειρο θερινής νυκτός, σε αντίθεση με την επερχόμενη φορορολογία και ποιός ξέρει τι άλλα μέτρα…

"Αλιεύοντας" την είδηση