Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κρεμάστηκε με το κασκόλ αθλητικής ομάδας 33χρονος στη Νέα Ιωνία
Κρεμάστηκε με το κασκόλ αθλητικής ομάδας 33χρονος στη Νέα Ιωνία

Κρεμάστηκε με το κασκόλ αθλητικής ομάδας 33χρονος στη Νέα Ιωνία

Τέρμα στη ζωή του έβαλε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο του στη Νέα Ιωνία ένας , ο οποίος φέρεται να κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας ένα κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδας αντί για σχοινί.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο σημείο, αποδίδοντας το στη συνέχεια σε αυτοκτονία, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε από τη μητέρα του, πιθανόν στο πατρικό του , να έχει θέσει τέλος στη ζωή του, αφού κρεμάστηκε, άγνωστο για ποιο λόγο.

Ο άτυχος , βρέθηκε με κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδας, που είχε δέσει σε μονόζυγο που υπήρχε στην κάσα της πόρτας στο χολ του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μικρή τητα και λίγα χάπια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και παρακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκρο, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 33χρονου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση