Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Κρατούμενος στις φυλακές Βόλου έσπασε τη λεκάνη της τουαλέτας
Κρατούμενος στις φυλακές Βόλου έσπασε τη λεκάνη της τουαλέτας

Κρατούμενος στις φυλακές Βόλου έσπασε τη λεκάνη της τουαλέτας

Με την ποινή της μεταγωγής σε άλλο σωφρονιστικό τιμωρήθηκε ένας Ιρακινός που στις 21 Μαρτίου 2019 με αυτοσχέδιο σιδερικό κατέστρεψε τη λεκάνη μιας τουαλέτας, μέσα στο Κράτησης Νέων των Φυλακών .

Προχθές συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών και αποφάσισε να τιμωρήσει με μεταγωγή σε άλλη φυλακή της χώρας τον 18χρονο Ιρακινό, για τη καταστροφή περιουσιακού στοιχείου του καταστήματος.

Παράλληλα άλλοι έξι κρατούμενοι με καταγωγή από την με τους οποίους ο έμενε στον ίδιο θάλαμο, και βρίσκονταν σε κόντρα έχοντας κακές , κρίθηκαν αθώοι από το συμβούλιο, αφού δεν συμμετείχαν στη καταστροφή της λεκάνης.

Υπενθυμίζεται πως στις φυλακές Χιλιαδούς κρατούνται νεαροί από 18 έως 25 ετών από συνολικά 24 χώρες του κόσμου (Ιράκ, Συρία, , , , Αφγανιστάν, , Μαρόκο κ..), με την κατάσταση να είναι δύσκολη, αφού επικρατεί συμφόρηση λόγω του αυξημένου αριθμού των φυλακισμένων.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι μεταγωγές σε άλλα σωφρονιστικά είναι συχνές, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αποσυμφόρησης, αλλά την ίδια στιγμή καταφτάνουν άλλοι κρατούμενοι, με την κατάσταση να παραμένει τελικά ίδια.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση