Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση
Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Το χρώμ του χρήμτος περιμένουν επί μήνες βολιώτες, που είτε επιδοτήθηκαν για να στήσουν μια επιχείρηση, είτε είναι άνεργοι και παρακολούθησαν κάποιο πρόγραμμα voucher, αλλά ακόμη και επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης που έχουν λαμβάνειν από αθλητικές ομοσπονδίες.

Η “pagasitikosnews.com” εντόπισε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πολιτών που όμως έχουν τον ίδιο παρονομαστή: τους οφείλει χρήματα το .

Η πρώτη περίπτωση αφορά γυναίκα επιχειρηματία, η οποία -αν και αρχικά της εγκρίθηκε  ποσού  32.000 από πρόγραμμα του  για να αναπτύξει την επιχείρησή της- είδε μόνο την να της αποδίδεται και από εκεί και πέρα οι στρόφιγγες έκλεισαν.

Το ποσό της β' ς έχει μεν εγκριθεί αλλά ακόμη περιμένει να το δει στο ταμείο της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα,η ίδια να αναγκάζεται να ζει με δανεικά για να καλύψει υποχρεώσεις της επιχείρησης που θα καλύπτονταν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. .

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνεργο, ο οποίος παρακολούθησε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων voucher πριν από μήνες και ακόμη δεν έχει λάβει το ποσό ς που δικαιούται με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η τρίτη περίπτωση αφορά καταστηματάρχη εστίασης που ενώ φιλοξένησε στο κατάστημά του στο Βόλο εθνικών ομάδων και επρόκειτο τα έξοδα να καλυφτούν από την Ελληνική Ομοσπονδία κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί και ο ίδιος κάνει λόγο για ένα σεβαστό ποσό που του οφείλεται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση