Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση
Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν επί μήνες βολιώτες, που είτε επιδοτήθηκαν για να στήσουν μια επιχείρηση, είτε είναι άνεργοι και παρακολούθησαν κάποιο , αλλά ακόμη και επιχειρηματίες καταστημάτων εστίασης που έχουν λαμβάνειν από αθλητικές ομοσπονδίες.

Η “” εντόπισε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πολιτών που όμως έχουν τον ίδιο παρονομαστή: τους οφείλει το κράτος.

Η πρώτη περίπτωση αφορά γυναίκα επιχειρηματία, η οποία -αν και αρχικά της εγκρίθηκε χρηματοδότηση ποσού  32.000 ευρώ από του  για να αναπτύξει την επιχείρησή της- είδε μόνο την πρώτη δόση να της αποδίδεται και από εκεί και πέρα οι στρόφιγγες έκλεισαν.

Το της β' δόσης έχει μεν εγκριθεί αλλά ακόμη περιμένει να το δει στο ταμείο της.

Αυτό έχει ως ,η ίδια να αναγκάζεται να ζει με δανεικά για να καλύψει υποχρεώσεις της επιχείρησης που θα καλύπτονταν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. .

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνεργο, ο οποίος παρακολούθησε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων πριν από μήνες και ακόμη δεν έχει λάβει το επιδότησης που δικαιούται με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η τρίτη περίπτωση αφορά καταστηματάρχη εστίασης που ενώ φιλοξένησε στο κατάστημά του στο Βόλο αθλητές εθνικών ομάδων και επρόκειτο τα έξοδα να καλυφτούν από την Ελληνική Ομοσπονδία κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί και ο ίδιος κάνει λόγο για ένα σεβαστό ποσό που του οφείλεται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση