Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση
Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν επί μήνες βολιώτες, που είτε επιδοτήθηκαν για να στήσουν μια επιχείρηση, είτε είναι άνεργοι και παρακολούθησαν κάποιο , αλλά ακόμη και καταστημάτων εστίασης που έχουν λαμβάνειν από αθλητικές ομοσπονδίες.

Η “” εντόπισε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πολιτών που όμως έχουν τον ίδιο παρονομαστή: τους οφείλει χρήματα το κράτος.

Η πρώτη περίπτωση αφορά επιχειρηματία, η οποία -αν και αρχικά της εγκρίθηκε χρηματοδότηση ποσού  32.000 ευρώ από του ΕΣΠΑ  για να αναπτύξει την επιχείρησή της- είδε μόνο την να της αποδίδεται και από εκεί και πέρα οι στρόφιγγες έκλεισαν.

Το της β’ δόσης έχει μεν εγκριθεί αλλά ακόμη περιμένει να το δει στο ταμείο της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα,η ίδια να αναγκάζεται να ζει με δανεικά για να καλύψει υποχρεώσεις της επιχείρησης που θα καλύπτονταν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. .

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνεργο, ο οποίος παρακολούθησε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων πριν από μήνες και ακόμη δεν έχει λάβει το επιδότησης που δικαιούται με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η τρίτη περίπτωση αφορά καταστηματάρχη εστίασης που ενώ φιλοξένησε στο κατάστημά του στο Βόλο αθλητές εθνικών ομάδων και επρόκειτο τα έξοδα να καλυφτούν από την Ελληνική Ομοσπονδία κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί και ο ίδιος κάνει λόγο για ένα σεβαστό ποσό που του οφείλεται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση