Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση
Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Κρατάει χρήματα πολιτών η κυβέρνηση

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν επί μήνες βολιώτες, που είτε επιδοτήθηκαν για να στήσουν μια επιχείρηση, είτε είναι και παρακολούθησαν κάποιο πρόγραμμα , αλλά ακόμη και επιχειρηματίες καταστημάτων ς που έχουν λαμβάνειν από αθλητικές ομοσπονδίες.

Η “” εντόπισε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πολιτών που όμως έχουν τον ίδιο παρονομαστή: τους οφείλει χρήματα το κράτος.

Η πρώτη περίπτωση αφορά γυναίκα επιχειρηματία, η οποία -αν και αρχικά της εγκρίθηκε  ποσού  32.000 ευρώ από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ  για να αναπτύξει την επιχείρησή της- είδε μόνο την να της αποδίδεται και από εκεί και πέρα οι στρόφιγγες έκλεισαν.

Το ποσό της β' ς έχει μεν εγκριθεί αλλά ακόμη περιμένει να το δει στο της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα,η ίδια να αναγκάζεται να ζει με δανεικά για να καλύψει υποχρεώσεις της επιχείρησης που θα καλύπτονταν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. .

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνεργο, ο οποίος παρακολούθησε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων πριν από μήνες και ακόμη δεν έχει λάβει το ποσό επιδότησης που δικαιούται με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η τρίτη περίπτωση αφορά καταστηματάρχη ς που ενώ φιλοξένησε στο κατάστημά του στο Βόλο αθλητές εθνικών ομάδων και επρόκειτο τα έξοδα να καλυφτούν από την Ελληνική Ομοσπονδία κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη συμβεί και ο ίδιος κάνει λόγο για ένα σεβαστό ποσό που του οφείλεται.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση