Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κως: Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής
Κως: Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής

Κως: Προφυλακίστηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής

Προσωρινά κρίθηκε μετά την του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην .

Ο 32χρονος, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το Ζαφείρη Δρόσο, απολογήθηκε επί δύο ώρες για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανα του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή, αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά και έτσι θα οδηγηθεί στη .

Στο μεταξύ, δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας έκανε η οικογένεια της Αναστάζια διά του δικηγόρου της Δημήτρη Δρόσου του Νικολάου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», ο κ. Δρόσος είπε πως οι συγγενείς της 27χρονης «περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μια υπόθεση η οποία είναι ανοιχτή, γιατί σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται».

Την ίδια ώρα, οι για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της 27χρονης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αφού μέχρι τώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, μολονότι θεωρείται βασικός ύποπτος και έχει πέσει σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό.

Οι διωκτικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους. Επιπλέον, περισσότερο «φως» εκτιμάται πως θα πέσει στην υπόθεση όταν θα δοθούν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων σχετικά με τα πειστήρια που έχουν βρεθεί.

Ειδικότερα, από αντικείμενα που κατασχέθηκαν από τον χώρο ς της 27χρονης Αναστάζια, από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, από αντικείμενα που βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, από το γενετικό υλικό που έχει ληφθεί, από τα δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και από τις τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν στην άτυχη κοπέλα.

Επίσης, σημαντικά θεωρούνται και τα ευρήματα από το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση