Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κοπή πίτας της Νίκης Βόλου με υπογραφή σύμβασης για το «Παντελής Μαγουλάς»
Κοπή πίτας της Νίκης Βόλου με υπογραφή σύμβασης για το «Παντελής Μαγουλάς»

Κοπή πίτας της Νίκης Βόλου με υπογραφή σύμβασης για το «Παντελής Μαγουλάς»

Πραγματικότητα γίνεται η ανακατασκευή του «Παντελής Μαγουλάς», καθώς υπεγράφη η , μεταξύ του Προέδρου του Ερασιτέχνη του Στέργιου Φάτση και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο, Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Ιωνίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη Γιώργος Βλάχος, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας , η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κώστας Χαλέβας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Λιούπης και Βασίλης Χατζόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Τσοπουρίδου, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, ο δημοτικός σύμβουλος κι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κι υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλης Μπασδάνης, η πρόεδρος του ΤΕΕ και υποψήφια δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα, ο πρόεδρος του ΣΒΘΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης, η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Κατερίνα Κλάρα, ο υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Τόλιας, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που παρευρέθηκαν στο χώρο.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από το τμήμα ρυθμικής του Συλλόγου τέσσερα προγράμματα από όλα τα είδη με τα οποία ασχολείται όπως, μπαλέτο, σύγχρονο και ρυθμική. Το τμήμα θα συμμετέχει και σε διαγωνισμούς σύγχρονου χορού, σε διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες τον Μάρτιο Απρίλιο κι όλο το επόμενο διάστημα.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Σωτηρόπουλος.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα . Έκανε απολογισμό των τμημάτων για τη χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στις επιτυχίες που κατέγραψαν αλλά και αυτές που αναμένονται μέσα από την συμμετοχή των αθλητών κι αθλητριών του Συλλόγου. Κλείνοντας ανακοίνωσε την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή του «Παντελής Μαγουλάς», μεταξύ του Συλλόγου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την υπέγραψε ο κ. Φάτσης με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στον οποίον και δόθηκε εκ μέρους του Συλλόγου ένα κασκόλ και μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας , αναφέρθηκε σε ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα του «Παντελής Μαγουλάς», προϋπολογισμού 330.000ευρώ γιατί όπως είπε «Η ΝΙΚΗ είναι ΝΙΚΗ», εκτιμώντας ότι μέχρι το καλοκαίρι το έργο θα είναι έτοιμο.

Βραβεύσεις

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος βράβευσε προσωπικότητες για την διαχρονική προσφορά τους στο Σύλλογο.

Ειδικότερα, βραβεύτηκαν:Η οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Λάζου. Ο Κώστας Λάζος, υπηρέτησε αρχικά ως πρόεδρος στο από το 1999 έως το 2002 πανηγυρίζοντας δύο διαδοχικές ανόδους. Το 2002 η Νίκη Βόλου επί θητείας του ανέβηκε στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια πανηγύρισε και την άνοδο στη Β' Εθνική το 2003. Τον Ιούνιο του 2011 εκλέχθηκε παμψηφεί πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης είχε διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣΘ, ενώ το Φεβρουάριο του 2013 έφυγε από κοντά μας σε τροχαίο.

Οι Στράτος Φωλιάς προπονητής της χρυσής εποχής της ποδηλασίας και οι αθλητές Λάζαρος Λαζάρου, Βαγγέλης Μπερμπέρης, Κωνσταντίνος Σκαλίμης και Στέργιος Τζήμος.

Αποτέλεσαν μια από της 3 καλύτερες ποδηλατικές ομάδες εφήβων στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις και πρωτιές συμμετοχή στην βαλκανιάδα το 1989 με τα χρώματα της εθνικής. Πολλές διακρίσεις την περίοδο 1987-1989 στους 10 καλύτερους της Ελλάδας ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το 1989 που κατέλα την 2η θέση στην ομαδική χρονομέτρηση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Κατσαλής. Ως καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου από το 1968 έως το 1983, πανηγύρισε επιτυχίες με το τμήμα σε μεγάλες κατηγορίες. Διετέλεσε έφορος στο για δύο χρόνια, ενώ τη δεκαετία του ‘90 διετέλεσε και Πρόεδρος στον Ερασιτέχνη. Μέχρι και πριν πέντε χρόνια ήταν έφορος στο τμήμα μπάσκετ, και πλέον απολαμβάνει την ομάδα ως φίλαθλος.

Ο Λευτέρης Κρατίδης. Ως παίκτης, πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, όπως την άνοδο στην Α' Εθνική την διετία 1972 – 73. Ήταν παίκτης στο μπάσκετ από το 1967 μέχρι τέλη του '70. Ως μέλος της Διοικούσας επιτροπής και προπονητής στο μπάσκετ το 1982 – 83 πανηγύρισε ακόμη μία άνοδο στην Α' Εθνική, ενώ ως μέλος του Ερασιτέχνη την περίοδο 2010 – 2012 πανηγύρισε άνοδο του μπάσκετ στην Α2.

Ο Κώστας Παυλίδης. Συνέδεσε το όνομά του με το βόλεϊ της Νίκης, μιας και βρίσκονταν στο τμήμα από τότε που δημιουργήθηκε, το 1984. Πανηγύρισε δύο ανόδους του τμήματος στην Α2 ενώ πρόσφερε στο τμήμα για πάνω από 20χρόνια. Στις τελευταίες εκλογές της ΕΣΠΕΚΕΛ το 2018, εκλέχτηκε Ειδικός Γραμματέας.

Επίσης, βραβεύτηκαν ο στιχουργός του ύμνου της Νίκης Βόλου Κώστας Κυρίτσης και ο καλλιτέχνης ζωγράφος που έχει φιλοτεχνήσει τα γραφεία του Ερασιτέχνη και φίλαθλος της Νίκης Βόλου, Αλέκος Μωραϊτίδης.

Οι τυχεροί αθλητές κι αθλήτριες των φλουριών, αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σε κάθε ένα τμήμα του Συλλόγου ξεχωριστά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση