Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κόντεψε να προκαλέσει δυστύχημα νεαρός αλλοδαπός στην Λ. Αθηνών
Κόντεψε να προκαλέσει δυστύχημα νεαρός αλλοδαπός στην Λ. Αθηνών

Κόντεψε να προκαλέσει δυστύχημα νεαρός αλλοδαπός στην Λ. Αθηνών

Ακριβά θα πληρώσει το τροχαίο που προκάλεσε θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τόσο του ίδιου, όσο και των τριών συνεπιβατών του ένας 36χρονος αλλοδαπός κάτοικος ς, καθώς χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον καταδίκασε σε 30 μηνών με τριετή αναστολή και έφεση, αλλά και χρηματική ποινή 1.200€.

Ο άνδρας που δικάστηκε ερήμην, κατηγορούνταν για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, για υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ δεν είχε και .

Ειδικότερα στις 12 Μαίου του 2015 γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, οδηγώντας το αυτοκίνητο ενός άλλου, με συνεπιβάτες έναν 32χρονο άνδρα Βουλγαρικής καταγωγής, μια 32χρονη κάτοικο της γειτονικής χώρας, καθώς επίσης και μια 26χρονη Βουλγάρα που μένει στη Νέα Αγχίαλο, κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα επί της Λεωφόρου Αθηνών.

Ο 36χρονος είχε καταναλώσει και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (1,51χλγ), έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο ύψος της διασταύρωσης με τη , με αποτέλεσμα το να εκτραπεί πέφτοντας πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του Κραυσίδωνα, τα οποία τα έσπασε και βρέθηκε στη κοίτη του χειμάρρου.

Το αμάξι καταστράφηκε ολοσχερώς από τη που ξέσπασε εξαιτίας της πρόσκρουσης, με τους επιβαίνοντες να προλαβαίνουν να το εγκαταλείψουν έγκαιρα.

Ο 32χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος του και χρειάστηκε να παραμείνει τρεις ημέρες στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο νεαρός υπέστη κάκωση στο κεφάλι, στον θώρακα, όπως επίσης και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Η 32χρονη χτύπησε στο θώρακα και στο χέρι, ενώ η 26χρονη υπέστη κάκωση στο κεφάλι, αλλά και θλαστικό τραύμα στο μέτωπο.

Όλοι μεταφέρθηκαν για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Βόλου, με την Τροχαία να διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος, θεωρώντας ως υπαίτιο τον 36χρονο αλλοδαπό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση