Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό
Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό

Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό

 

Έν κοντέινερ 15 τ.μ. τοποθετήθηκε σήμερ το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του , έξω από τα επείγοντα περιστατικά, προκειμένου εκεί να εξετάζονται περιστατικά ύποπτα για τον κορωναϊό.

Το μεσημέρι στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς και τοποθέτησης του κοντέινερ (φωτό) που έφτασε  στο “” συνοδευόμενο από υπάλληλο της Περιφέρειας και το μέλος της Βασ. Ηλιόπουλο.

Η επιχείρηση ξεφορτώματος και τοποθέτησης του κοντέινερ διήρκεσε λόγω της συχνής άφιξης ασθενοφόρων.

Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, φορώντας προστατευτικές μάσκες,  ήταν στην πίσω είσοδο του Νοσοκομείου και συντονιζόταν για την λειτουργία του κοντέινερ.

Mε τη συνδρομή του Βασίλη Ηλιόπουλου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, το κοντέινερ αφαιρέθηκε από τη βάση του ενώ αφαιρέθηκαν και όλες οι συνδέσεις που είχε με ΔΕΗ και νερό. Επιπλέον σήμερα το μεσημέρι βοήθησε για να γίνει η τοποθέτησή του δίπλα από την είσοδο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, κάτι που πήρε πολύ χρόνο, λόγω επίσης  του ότι υπάρχει το στέγαστρο και ο δεν μπορούσε εύκολα να το ξεφορτώσει.

Tο κοντέινερ καθαρίζεται και απολυμαίνεται και πιθανόν από αύριο να χρησιμοποιείται ως χώρος υποδοχής ύποπτων περιστατικών.

Εν τω μεταξύ για την όλα κυλούν ήρεμα στο Νοσοκομείο του , όσον αφορά κρούσματα του κορωναϊού (τέσσερα ύποπτα) , αφού σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος επειγόντων περιστατικών Ηλία Καραμέτου υπάρχουν κάποια ύποπτα κρούσματα ,με βάση τα του Π.Ο.Υ., τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν επιβεβαιώνονται ή όχι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση