Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό
Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό

Κοντέινερ έξω από το ΑΓΝΒ για εξέταση περιστατικών ύποπτων για τον κορωναϊό

 

Ένα κοντέινερ 15 τ.μ. τοποθετήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Βόλου, έξω από τα επείγοντα περιστατικά, προκειμένου εκεί να εξετάζονται περιστατικά ύποπτα για τον κορωναϊό.

Το μεσημέρι στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς και τοποθέτησης του κοντέινερ (φωτό) που έφτασε  στο “Αχιλλοπούλειο” συνοδευόμενο από υπάλληλο της Περιφέρειας και το μέλος της ΛΕΔ Βασ. Ηλιόπουλο.

Η επιχείρηση ξεφορτώματος και τοποθέτησης του κοντέινερ διήρκεσε ώρα λόγω της συχνής άφιξης ασθενοφόρων.

Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, φορώντας προστατευτικές μάσκες,  ήταν στην πίσω είσοδο του Νοσοκομείου και συντονιζόταν για την λειτουργία του κοντέινερ.

Mε τη συνδρομή του Βασίλη Ηλιόπουλου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, το κοντέινερ αφαιρέθηκε από τη βάση του ενώ αφαιρέθηκαν και όλες οι συνδέσεις που είχε με ΔΕΗ και νερό. Επιπλέον σήμερα το μεσημέρι βοήθησε για να γίνει η τοποθέτησή του δίπλα από την είσοδο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, κάτι που πήρε πολύ χρόνο, λόγω επίσης  του ότι υπάρχει το στέγαστρο και ο γερανός δεν μπορούσε εύκολα να το ξεφορτώσει.

Tο κοντέινερ καθαρίζεται και απολυμαίνεται και πιθανόν από αύριο να χρησιμοποιείται ως χώρος υποδοχής ύποπτων περιστατικών.

Εν τω μεταξύ για την ώρα όλα κυλούν ήρεμα στο Νοσοκομείο του Βόλου , όσον αφορά κρούσματα του κορωναϊού (τέσσερα ύποπτα) , αφού σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος επειγόντων περιστατικών Ηλία Καραμέτου υπάρχουν κάποια ύποπτα κρούσματα ,με βάση τα κριτήρια του Π.Ο.Υ., τα οποία εξετάζονται για να διαπιστωθεί εάν επιβεβαιώνονται ή όχι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση