Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κωνσταντοπούλου: Πλαστή η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα
Κωνσταντοπούλου: Πλαστή η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα

Κωνσταντοπούλου: Πλαστή η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ, δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα

Νέα σκληρή επίθεση εναντίον του ιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η από τη , υποστηρίζοντας ότι είναι δυνατή η βίαιη προσ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, και καταγγέλλοντας ως «πλαστή» τη χθεσινή ανακοίνωση μέσω της οποίας η Κοινοβουλευτική Ομάδα του διαμήνυσε πως δεν θα λάβει μέρος σε περαιτέρω συνεδριάσεις, ουσιαστικά νεκρώνοντας την Επιτροπή.

Μιλώντας στον απόηχο της άρνησης του διοικητή της να εμφανιστεί ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως αν συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών στις συνεδριάσεις θα ήταν δυνατή η βίαιη προσ του. Ακόμη, κάλεσε τον να γνωστοποιήσει μέχρι το βράδυ την αντικατάσταση των βουλευτών που δεν ήλθαν.

«Αυτοί που αρνούνται να έρθουν εμποδίζουν την και τη βίαιη προσαγωγή», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας μάλιστα πως με τις κινήσεις της η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στο να μην υπάρξει .

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση