Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας
Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Η Ευρωπϊκή Επιτροπή δε θ καταθέσει νέα πρόταση για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της .

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο πρόεδρος της Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την .

Πάντως, νωρίτερα, ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της και ανακοίνωσε την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.

«Ο πρόεδρος της Επιτροπής θα παρουσιάσει τις προτάσεις του το μεσημέρι. Ο Γιουνκέρ θα παρουσιάσει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, εύχομαι όλοι να δεσμευθούν σε αυτό το δρόμο του συμβιβασμού», είχε δηλώσει ο Πιερ στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να μην υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το ποια ήταν η τελική πρόταση που είχε στο τραπέζι πριν αποχωρήσει μονομερώς η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις την Παρασκευή το βράδυ, προέβη σε κάτι που δε συνηθίζει.

Δημοσίευσε η ίδια την τελευταία αυτή πρόταση που ήταν βελτιωμένη σε ορισμένα σημεία σε σχέση με αυτή που είχε στα χέρια της η και έφερε στη το Σάββατο το βράδυ για να αποφασιστεί το .

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση