Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας
Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Η Ευρωπϊκή Επιτροπή δε θα καταθέσει νέα πρόταση για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της .

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο πρόεδρος της Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ αναμένεται να παραχωρήσει Τύπου, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την .

Πάντως, νωρίτερα, ο ευρωπαίος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην και τους πιστωτές της και ανακοίνωσε την νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.

«Ο πρόεδρος της Επιτροπής θα παρουσιάσει τις προτάσεις του το μεσημέρι. Ο Γιουνκέρ θα παρουσιάσει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, εύχομαι όλοι να δεσμευθούν σε αυτό το δρόμο του συμβιβασμού», είχε δηλώσει ο Πιερ Μοσκοβισί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να μην υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το ποια ήταν η τελική πρόταση που είχε στο τραπέζι πριν αποχωρήσει μονομερώς η από τις διαπραγματεύσεις την Παρασκευή το βράδυ, προέβη σε κάτι που δε συνηθίζει.

Δημοσίευσε η ίδια την τελευταία αυτή πρόταση που ήταν βελτιωμένη σε ορισμένα σημεία σε σχέση με αυτή που είχε στα χέρια της η ελληνική και έφερε στη Βουλή το Σάββατο το βράδυ για να αποφασιστεί το δημοψήφισμα.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση