Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας
Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Κομισιόν: Δε θα καταθέσουμε νέα πρόταση συμφωνίας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δε θα καταθέσει νέα πρόταση για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την .

Πάντως, νωρίτερα, ο ευρωπαίος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους της και ανακοίνωσε την παρουσίαση νέων προτάσεων από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ το μεσημέρι.

«Ο πρόεδρος της Επιτροπής θα παρουσιάσει τις του το μεσημέρι. Ο Γιουνκέρ θα παρουσιάσει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί, εύχομαι όλοι να δεσμευθούν σε αυτό το δρόμο του συμβιβασμού», είχε δηλώσει ο Πιερ Μοσκοβισί στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να μην υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το ποια ήταν η τελική πρόταση που είχε στο τραπέζι πριν αποχωρήσει μονομερώς η Ελλάδα από τις διαπραγματεύσεις την Παρασκευή το βράδυ, προέβη σε κάτι που δε συνηθίζει.

Δημοσίευσε η ίδια την τελευταία αυτή πρόταση που ήταν βελτιωμένη σε ορισμένα σημεία σε σχέση με αυτή που είχε στα χέρια της η ελληνική και έφερε στη το Σάββατο το βράδυ για να αποφασιστεί το .

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση