Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που συνομιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη
Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που συνομιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που συνομιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την 12χρονη στον Κολωνό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκε 43χρονος Έλληνας υπήκοος, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης προσήλθε αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Όπως ανέφερε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Επίσης, το μεσημέρι παρουσιάστηκε αυτοβούλως και 54χρονος, Έλληνας υπήκοος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο. Ο 43χρονος και ο 54χρονος, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Πειθαρχικός για έξι δικηγόρους

Τη δι επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής ς για τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων από έξι δικηγόρους που έχουν χειριστεί την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, διέταξε ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ζήσης νσταντίνου, έπειτα από σχετικό αίτημα του προέδρου του , Δημήτρη Βερβεσού, σύμφωνα με το -.

Αφορμή για τον πειθαρχικό έλεγχο αποτέλεσε η διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας.

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος που συνομιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη-1
Κατεπείγουσα έρευνα για τυχόν φωτογραφιών της 12χρονης

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντ. Ελευθεριάνος, για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Η έρευνα αφορά στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Σκοπός της έρευνας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να διακριβωθεί αν έχει υπάρξει φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση