Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κλειστός επ’ αόριστο ο κόμβος Μικροθηβών και παράδρομοι
Κλειστός  επ’ αόριστο  ο κόμβος Μικροθηβών και παράδρομοι

Κλειστός επ’ αόριστο ο κόμβος Μικροθηβών και παράδρομοι

Την ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών κι τους πράδρομους έκλεισαν αιφνιδιαστικά από τις 2.00 μ.μ. σήμερα, ενώ με κλειστούς δρόμους αναμένουν νεώτερη ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Οι αγρότες της και της περιοχής Φαρσάλων, που έχουν «στρατοπεδεύσει» με τα τους εδώ και ένα μήνα στην αερογέφυρα, έκαναν συνέλευση σήμερα το πρωί και στις 2.00 μ.μ. έκλεισαν αιφνιδιαστικά το δρόμο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οδηγοί Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών στο δρόμο.

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Δημ, Λουφόπουλος είπε ότι, με πρωτοβουλία των αγροτών, διανεμήθηκαν στους οδηγούς που περίμεναν , σε ένδειξη καλής θέλησης, ενώ οι ίδιοι βοήθησαν για να βγουν από το σημείο που είχαν εγκλωβιστεί και να συνεχίσουν την πορεία τους μετά από περίπου μιας ς αναμονή.

Ο ίδιος χαρακτήρισε φιάσκο τη χθεσινή συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό και έκανε λόγο για εμπαιγμό της κυβέρνησης, δήλωσε ότι οι αγρότες είναι απογοητευμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες επισημαίνουν ότι οι στις θα παραμείνουν κλειστοί, αύριο Τετάρτη το μπλόκο θα ενισχυθεί με ακόμη μερικές δεκάδες και ζήτησαν την κατανόηση των οδηγών, λέγοντας ότι θέλουν την δίπλα τους στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση