Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας σε οχήματα
Κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας σε οχήματα

Κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας σε οχήματα

Συνολικά 738 κλήσεις για του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας () και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ) βεβαιώθηκαν από την για τον μήνα Ιανουάριο 2016.

Αναλυτικά η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1η έως και 31 Ιανουαρίου 2016 βεβαίωσε 99 κλήσεις για παράνομη στάθμευση – ΚΟΚ και 639 κλήσεις για ελεγχόμενη στάθμευση – .

Υπενθυμίζεται πως οι μπορούν να προμηθεύονται κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από και περίπτερα με το ειδικό σήμα: «Εδώ πωλούνται κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης».

Για την ενεργοποίηση της κάρτας ο ξύνει στην επιφάνεια της κάρτας τα κατάλληλα στοιχεία που δείχνουν τη χρονική στιγμή έναρξης της στάθμευσης (ημερομηνία, ώρα, έτος). Η κάρτα πρέπει να τοποθετείται σε εμφανή θέση στο μπροστινό εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ώστε να είναι ορατή από τους αρμόδιους δημοτικούς αστυνόμους.

Το χρονικό περιθώριο, εντός του οποίου ο μπορεί να σταθμεύσει το όχημά του σε θέση ελεγχόμενης στάθμευσης και να απομακρυνθεί και να προμηθευτεί την κάρτα είναι τα πρώτα 10 λεπτά, τα οποία είναι δωρεάν, εφόσον στο είναι αναμμένα τα «αλάρμ» του αυτοκινήτου. Η μέγιστη διάρκεια στάθμευσης κατά τις ώρες λειτουργίας του είναι 2 ώρες.

Ελάχιστο κόστος στάθμευσης ορίζεται το ποσό που αντιστοιχεί στην ελάχιστη διάρκεια χρέωσης, 0,50 ευρώ τη μία ώρα, ενώ απαγορεύεται η ανανέωση του 2ωρου χρόνου στάθμευσης με νέα κάρτα.

Τέλος σημειώνεται πως το της Υπηρεσίας είναι από τις 7.30 π.μ. έως και 3.00 μ.μ. και το τηλέφωνο καταγγελιών είναι το: 24210-23023.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση