Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κλειστά λόγω απολύμανσης τα σχολεία στον Δήμο Βόλου
Κλειστά λόγω απολύμανσης τα σχολεία στον Δήμο Βόλου

Κλειστά λόγω απολύμανσης τα σχολεία στον Δήμο Βόλου

Κλειστά, λόγω απολύμανσης θα παραμείνουν όλα τα (αφορά και τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία), που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου . Η απολύμανση θα γίνει από ειδικά συνεργεία την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, οπότε στο διάστημα αυτό τα θα παραμείνουν κλειστά, και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 14 και 15 Μαρτίου, που ακολουθεί.

Τα Η ήδη με κυβερνητική απόφαση έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους μέχρι νεοτέρας.

Με απόφαση του δημάρχου Αχ. Μπέου, ο Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρέμβασης και αποστολής, προχωρά, για προληπτικούς λόγους, στην απολύμανση όλων των σχολικών διδακτηρίων, που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια και των κτηρίων, όπου στεγάζονται τα Η.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται να περιοριστεί η διάδοση του κορωναϊού και προκειμένου να προστατευθούν, κατά το δυνατόν, οι ές και οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι ηλικιωμένοι που είναι οι πιο ευάλωτοι.

Η Δημοτική Αρχή με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία είναι έτοιμη να συμβάλει και με περαιτέρω δράσεις, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων της, εάν και όποτε προκύψει ανάγκη, με αποκλειστικό γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία των πολιτών.

Υπογραμμίζεται και πάλι ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι προληπτικό και δεν συντρέχει λόγος πανικού.

Οι θα πρέπει να ενημερώνονται από τους αρμόδιους φορείς και για τα προληπτικά μέτρα που οφείλουν να λαμβάνουν για την προστασία της υγείας τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση