Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου
Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου

Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου

Δεν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και τα σχολεία στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, το Γυμνάσιο Ιωλκού, ενώ για το 1ο και 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, η κατάσταση θα εκτιμηθεί αύριο το πρωί.

Αναλυτικότερα, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, δεν θα λειτουργήσουν λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών τα σχολεία με έδρα τον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, του Νοτίου Πηλίου, ενώ προστέθηκε το Γυμνάσιο Ιωλκού.

Αναφορικά με το 1ο και το 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν αύριο κλειστά, όμως η κατάσταση θα εκτιμηθεί αύριο νωρίς το πρωί.

Παράλληλα τις επόμενες ώρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση και για άλλες περιοχές της Μαγνησίας, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν τα σχολεία, εξαιτίας του ψύχους που θα επικρατήσει αύριο σχεδόν σε ολόκληρο το νομό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Αγοραστός στην ΠΕΔ Θεσσαλίας: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εστιάζει στον άνθρωπο - https://t.co/qkiksjd6IW -

  • Στην ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ο Π. Ηλιόπουλος - https://t.co/EAQvdaSyAy -

  • Παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα… - https://t.co/KlpxrMW3bA -

"Αλιεύοντας" την είδηση