Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου
Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου

Κλειστά αύριο τα σχολεία στις περιοχές του Αλμυρού και Ζαγοράς- Μουρεσίου

Δεν θα ανοίξουν αύριο τα στον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αλλά και τα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, το Γυμνάσιο Ιωλκού, ενώ για το 1ο και 4ο Νέας Ιωνίας, η κατάσταση θα εκτιμηθεί αύριο το πρωί.

Αναλυτικότερα, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, δεν θα λειτουργήσουν λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών τα με έδρα τον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, του Νοτίου Πηλίου, ενώ προστέθηκε το Γυμνάσιο Ιωλκού.

Αναφορικά με το 1ο και το 4ο Νέας Ιωνίας, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν αύριο κλειστά, όμως η κατάσταση θα εκτιμηθεί αύριο νωρίς το πρωί.

Παράλληλα τις επόμενες ώρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση και για άλλες περιοχές της Μαγνησίας, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν τα σχολεία, εξαιτίας του ψύχους που θα επικρατήσει αύριο σχεδόν σε ολόκληρο το νομό.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση