Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » ΚΚΕ: Παρουσιάστηκαν οι οκτώ υποψήφιοι βουλευτές με “πυρά” κατά ΣΥΡΙΖΑ
ΚΚΕ: Παρουσιάστηκαν οι οκτώ υποψήφιοι βουλευτές με “πυρά” κατά ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Παρουσιάστηκαν οι οκτώ υποψήφιοι βουλευτές με “πυρά” κατά ΣΥΡΙΖΑ

Στην των οκτώ υποψηφίων βουλευτών στο νομό προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ ζητώντας από τους και ειδικά τους προοδευτικούς να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που ακολούθησε, κάνοντας λόγο πως το κυβερνών κόμμα “ξεφτίλισε” την έννοια της “Αριστεράς”, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα και τη Νέα Δημοκρατία σε πρώτο πλάνο.

Ο της Τ.Ο. Βασίλης Μεταξάς ανέφερε πως για τον λαό το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι εάν την επόμενη θα δυναμώσει η δύναμη που θα μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη .

Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως έδωσε τις καλύτερες υπηρεσίες στο σύστημα, ενώ νεκρανάστησε με την πολιτική και την τακτική του όλο το παλιό “σάπιο” όπως το χαρακτήρισε πολιτικό σύστημα, τμήμα του οποίου φιγουράρει στα του.

“Το προοδευτικό του μέτωπο περιλαμβάνει τη που αποκαλούσε τους κατσαρίδες, τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ, το βαθύ ΠΑΣΟΚ της μίζας. Μόνο ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί το να μπαινοβγαίνει η κ. Χρυσοβελώνη με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε σπίτια αριστερών ανθρώπων και να ζητά να τη ψηφίσουν για να μην έρθει η δεξιά. Έχει δυσφημίσει την έννοια της προόδου, της αριστεράς” ανέφερε, και είπε πως κερδισμένη ψήφος για τους πολίτες είναι αυτή η ψήφος στο ΚΚΕ.

Παράλληλα έριξε τα “βέλη” του στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα γίνεται μια “ξεδιάντροπη” προσπάθεια προσεταιρισμού προοδευτικών ανθρώπων που δεν εντάσσονται σε συγκεκριμένο κόμμα, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να τους πείσει ότι η ανταλαϊκή πολιτική που ακολούθησε είναι αριστερή.

Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη που έρχεται ξανά η Νέα Δημοκρατία και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα και ότι ευθύνεται για την συντηρητικοποίηση του κόσμου, αναλαμβάνοντας τη “βρώμικη δουλειά του ξεπλύματος για το σύστημα, ξεφτιλίζοντας την έννοια της αριστεράς” κατέληξε.

Οκτώ υποψήφιοι βουλευτές

Κατόπιν παρουσιάστηκαν οι οκτώ υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος οι οποίοι είναι οι: Μυρτώ Ακριβού, εκπαιδευτικός από την περιοχή του Αλμυρού.

Κωνσταντίνα Ρηγάκη, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός

Απόστολος Ριζόπουλος, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος

Ρίτσα Κωτή – Ρούση, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών

Γιώργος Ρούσσας, πρόεδρος Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας

Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας”

Δημήτρης Τζιουμάκης ο οποίος είναι γνωστός ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο

Θεόδωρος Τσαλούχας, δημοτικός σύμβουλος Βόλου.

“Δένει τη Μαγνησία στα ΝΑΤΟΙΚΑ σχέδια” 

Ο της Τ.Ο. αναφέρθηκε στη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής των ελικοπτέρων Kiowa Warrior στο Στεφανοβίκειο, λέγοντας πως αγοράστηκαν από τα παροπλισμένα αποθέματα του αμερικανικού στρατού.

“Πρόκειται για έναν επιπλέον κρίκο σε μια βαριά αλυσίδα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φοράει στο λαιμό του λαού μας. Δένει με αυτή σφικτότερα την περιοχή της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας και γενικά τη χώρα μας στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια, στην αντιπαράθεση των ΗΠΑ με τη Ρωσία, γενικότερα στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που οξύνονται στην περιοχή μας και ευρύτερα” υποστήριξε ο κ. Μεταξάς.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση