Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κινητή Μονάδα Υγείας στο νησί του Παπαδιαμάντη
Κινητή Μονάδα Υγείας στο νησί του Παπαδιαμάντη

Κινητή Μονάδα Υγείας στο νησί του Παπαδιαμάντη

Ο Δήμος Σκιάθου, στο πλαίσιο των άμεσων ενεργειών για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης εν όψει της τουριστικής περιόδου, κατάφερε να εξασφαλίσει την (ΚΟΜΥ), η οποία βρίσκεται στο νησί από 5 Ιουλίου 2020 για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πολίτες.

Στο πλαίσιο της επιδημιολογικής ς, μέχρι σήμερα έχουν εξετασθεί περισσότερα από 300 άτομα, οι οποίοι εργάζονται σε κομβικά σημεία και έρχονται σε άμεση και συχνή επαφή με τουρίστες.

Η ενίσχυση του τοπικού συστήματος υγείας με την είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού παρέχει τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου και αντιμετώπισης περιστατικού, με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού.
Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά τον Φώτη Σερέτη, διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας ς και Στερεάς Ελλάδας και τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (), για την ουσιαστική στήριξη στην υγειονομική ενίσχυση του νησιού εξασφαλίζοντας έτσι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού και δήλωσε: «Συνεχίζουμε τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά παρέχοντας υψηλό δείκτη αντιμετώπισης της πανδημίας».

Για τη φιλοξενία και του ιατρικού προσωπικού ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί την Δερβένη και το ξενοδοχείο “Skiathos Palace”, την  Ξένη Μιχοπούλου του ξενοδοχείου “Πούντα” και τον καπετάνιο του “Πρωτέα” Γιώργο Αντωνίου.

ΚΟΜΥ

ΚΟΜΥ

ΚΟΜΥ

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση