Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κίνδυνος ατυχημάτων στους παρόχθιους του Ξηριά
Κίνδυνος ατυχημάτων στους παρόχθιους του  Ξηριά

Κίνδυνος ατυχημάτων στους παρόχθιους του Ξηριά

Επιτκτική νάγκη η κατασκευή της γέφυρας στη Λάμια Διμηνίου

To χθεσινό τραγικό δυστύχημα του 23χρονου δικυκλιστή από τη στον παρόχθιο του χειμάρρου Ξηριά, κοντά στον οικισμό στη συνοικία της Νεάπολης, έρχεται να καταδείξει την επικινδυνότητα που έχει ο συγκεκριμένος , αλλά και ο απέναντι παρόχθιος, που έχουν “φορτωθεί” με κυκλοφορία κάθε λογής οχημάτων και κυρίως μεσαίων και βαρέων.

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα pagasitikosnews είχαμε επανειλημμένως επισημάνει ότι η γέφυρα που γκρεμίστηκε στο ύψος της λαχαναγοράς των εμπόρων στην περιοχή της Λάμιας θα επιβάρυνε κυκλοφοριακά τους δύο παρόχθιους και επιπλέον είχαμε τονίσει ότι εγκυμονείται κίνδυνος για τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα.

Δυστυχώς το χθεσινό θανατηφόρο μας επιβεβαίωσε. Ο στο συγκεκριμένο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή ο 23χρονος στενεύει επικίνδυνα και επιπλέον δεν υπάρχει καλή ορατότητα.Κάποιοι μάλιστα αναπτύσσουν ταχύτητα και λίγο πιο πέρα παίζουν καταμεσής του δρόμου αμέριμνα μικρά παιδιά των αθιγγάνων.

Οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον παρόχθιο δρόμο καρμανιόλα και εγείρουν απαίτηση να ξεκινήσουν άμεσα οι κατασκευής της νέας γέφυρας στο ύψος της παλιάς που γκρεμίστηκε, που θα ξανασυνδέσει την οδό Σκουφά με το Διμήνι και θα απορροφήσει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

Η έχει εγκρίνει σχετικό κονδύλι και το έργο πρέπει να κατασκευάσει ο , αλλά απ' ό,τι φαίνεται η δημοτική αρχή δείχνει ενδιαφέρον μόνο για έργα στο κέντρο της πόλης.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι κατασκευής της γέφυρας στη Λάμια να ξεκινήσουν άμεσα, να ολοκληρωθούν και το έργο να δοθεί σε χρήση.

Επισημαίνεται πως αν συνεχιστεί η κίνηση στους δύο παρόχθιους υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν κι άλλα τροχαία και τότε οι υπεύθυνοι θα έχουν τεράστιες ευθύνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση