Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / “Κερδίζει τις εντυπώσεις” πανθεσσαλικά και πανελλαδικά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
“Κερδίζει τις εντυπώσεις” πανθεσσαλικά και πανελλαδικά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

“Κερδίζει τις εντυπώσεις” πανθεσσαλικά και πανελλαδικά το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Μετρώντας μόλις επτά χρόνια λειτουργίας, το τμήμα στίβου του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» έχει καταφέρει να χαρίσει επιτυχίες και να «κερδίσει τις εντυπώσεις» όχι μόνο σε πανθεσσαλικό, πανελλαδικό αλλά και σε Βαλκανικό επίπεδο.

Με καταξιωμένους προπονητές όπως οι Παύλος , Απόστολος Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου , Ελένη Σκουργιά και με αρωγούς τον έφορο του τμήματος Φάτση Στέργιο και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής Μπατζανό Δημ., Σταματίου Στ. και Τάκη Γιώργο, δίνεται καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος , την εξέλιξη του κλασσικού αθλητισμού και την ανάδειξη πρωταθλητών.

Το τμήμα στίβου του .Σ.Β «Η ΝΙΚΗ» αριθμεί φέτος πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες. Οι γίνονται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, σε χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα με απαραίτητα όργανα για την καλύτερη άθληση και των αθλητών.

Να σημειωθεί ότι ο χώρος έχει διαμορφωθεί με έξοδα του τμήματος και με πολύ προσωπικό χρόνο των προπονητών και της διοίκησης.

Έχουν τοποθετηθεί όργανα εκγύμνασης, τοίχος αναρρίχησης, καθώς και ειδική εγκατάσταση – μηχάνημα παγοθεραπείας για την αποθεραπεία των αθλητών.

Επίσης έχουν γίνει εργασίες μόνωσης και στεγάνωσης στην κλειστή αίθουσα προπόνησης, έτσι ώστε να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές και αθλήτριες. Επίσης υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος αναμονής για τους γονείς των παιδιών με δωρεάν wi-fi που τους παρέχει το τμήμα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον πίνακα αξιολογήσεων του ΣΕΓΑΣ που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο 2016 το τμήμα στίβου της Νίκης βρίσκεται στην 9η θέση Πανθεσσαλικά, σε σύνολο 17 σωματείων και στην 96η θέση πανελλαδικά, σε σύνολο 307 σωματείων.

stivos-egkatastaseis-20stivos-egkatastaseis-15stivos-egkatastaseis-13stivos-egkatastaseis-12

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν: Ούτε αγκαλιές, ούτε Ψυχρός Πόλεμος #ΣυνάντησηΜπάιντενΠούτιν - https://t.co/n1gFnf0O7N -

  • Υπερψηφίστηκε με 158 «ναι» το εργασιακό νομοσχέδιο #εργασιακόνομοσχέδιο - https://t.co/sCRRY2fWFM -

  • #Ψυχοσάββατο & εορτή  Πεντηκοστής στον ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου #Ψυχοσάββατο - https://t.co/tPkhLnxOHW -

"Αλιεύοντας" την είδηση