Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με κέφι, τραγούδι, χορό οι εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στο Βόλο
Με κέφι, τραγούδι, χορό οι εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στο Βόλο

Με κέφι, τραγούδι, χορό οι εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στο Βόλο

Με γιορτινή διάθεση ο Δήμος Βόλου υποδέχετι τους δημότες κι τους επισκέπτες της πόλης για την Αποκριά και τα Κούλουμα του 2018.

Οι εκ θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, με live μπάντες στην κεντρική περιοχή της οδού Κουμουνδούρου (στη συμβολή με Ερμού), όπου διαδοχικά θα εμφανιστούν η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου με σολίστες τη Δέσποινα Σβερώνη και το Σωτήρη Ζηργάνο (7.30-8.30 το βράδυ) και θα ακολουθήσουν οι «Άγαρ» με αποκριάτικους, ροκ και ποπ ρυθμούς.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Κουμουνδούρου με Ερμού από τις 7.30 έως τις 9.00 μ.μ. η μπάντα με τις φωνές των Άρτζυ Λύτρα και Άγγελου Σιανίδη και τετραμελή ορχήστρα θα διασκεδάσει το κοινό με αποκριάτικους ρυθμούς και στη συνέχεια θα μεταδίδεται μουσική από dj.

Παράλληλα από τις 9.00 έως τις 11.00 το βράδυ οι δράσεις επεκτείνονται και στην περιοχή ψυχαγωγίας της Τάκη Οικονομάκη, με την μπάντα Volo Der No και την Ειρήνη Λιαπίκου.

Παράσταση δρόμου με ξυλοπόδαρους θα πραγματοποιείται από νωρίς.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η δράση μεταφέρεται στην παραλία του Βόλου διακοσμημένης με τους εντυπωσιακούς κλόουν, όπου στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και live μουσικής, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

Από τις μεσημεριανές ώρες στην παραλία θα μεταδίδονται μουσικές επιλογές από DJ και στις 5.00 το απόγευμα ακριβώς θα ξεκινήσει η παρουσίαση χορευτικών ομάδων. Στις 5.30 το κοινό θα απολαύσει τη μπάντα “Salsantana” με τους Adriana Santana και Νίκο Μπάρμπα, θα ακολουθήσει το β' μέρος παρουσίασης των χορευτικών ομάδων και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει 7μελής μπάντα με τις φωνές των Άγγελου Σιανίδη και Άρτζυ Λύτρα και μουσικές επιλογές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ανάμεσα στις χορευτικές ομάδες και τις μπάντες θα «παρεμβάλλονται» μαθήματα χορού για το κοινό, ώστε να ακολουθούν ρυθμικά τις μουσικές προτάσεις χορευτών και τραγουδιστών. Η παρουσίαση της παράστασης θα γίνει από τον μοναδικό στο είδος του B Boy Saspens, γνωστό performer στο χώρο του Break Dance και του Hip Hop, ο οποίος θα ξεσηκώνει με το χιούμορ και τις χορευτικές – ακροβατικές του ικανότητες το κοινό. Συμμετέχουν οι Σχολές Χορού: Antigravity Dance Lab της Εύας Παπαπαναγιώτου, Belly Dance and More της Ντίας Πιλάτου, Break A Move του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, Dance Academy – Δέσποινα Ακρίβου, Dance Studio της Νίκυ Κρίσλοου και ο Σύλλογος Χορού Ευ Εν Χορώ Ζειν με υπευθύνους τους Τέλη Κατσιούλα, Δέσποινα Ιωαννίδου, Ελευθερία Καρανίκα. Χορογραφούν επίσης οι: Κατερίνα Σαρρή, Νικολέτα Δεφαράνα, Αλέξανδρος Τσάρα, Παναγιώτης Λύτρας, Βάσω Παπαδημητρίου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνος Ντόντα, Γεωργία Κυριαζή, Μαρίτα Τσάτσου.

Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου – στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου ς και παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και ποτά, ενώ το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει 6μελής λαϊκή ορχήστρα και special guest το Στέλιο Διονυσίου.

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου, του ΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.

Την Δευτέρα στις 19/2/2018 στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 11.30 π.μ., παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα δοθεί πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονο κρασί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση