Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Καύση 116 κιλών ναρκωτικών σε υψικάμινο εργοστασίου στο Βόλο
Καύση 116 κιλών ναρκωτικών σε υψικάμινο εργοστασίου στο Βόλο

Καύση 116 κιλών ναρκωτικών σε υψικάμινο εργοστασίου στο Βόλο

Στην καύση 116 κιλών κατασχεμένων ναρκωτικών ουσιών στην υψικάμινο του εργοστασίου της Χαλυβουργίας που βρισκόταν στην αποθήκη της Δίωξης Ναρκωτικών το τελευταίο διάστημα, προχώρησαν σήμερα το πρωί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο, με αυτοκίνητο και στη συνέχεια, παρουσία του εισαγγελέα υπηρεσίας, κάηκαν στον κλίβανο του εργοστασίου.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος, καταστράφηκαν συνολικά 116,3 κιλά και τριακόσια διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, 19 και χίλια διακόσια 1.264 ναρκωτικά χάπια, που είχαν κατασχεθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ήταν η «συγκομιδή» των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Μεταξύ των ποσοτήτων ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ήταν και τα κιλά χασίς, που εντόπισαν της πρόσφατα, μετά από έλεγχο σε φορτηγάκι που κινούνταν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης στο Βόλο: Θα επιστραφούν στους πολίτες αυτά που επιβαρύνθηκαν #ΚυρΜητσοτάκης - https://t.co/4dY9eAQYLu -

  • Στο Δημαρχείο και όχι στο κέντρο του Βόλου ο Κυρ. Μητσοτάκης #ΚυρΜητσοτάκης - https://t.co/pNJgLIaju9 -

  • Ευλογιά των Πιθήκων: Έκακτη συνεδρίαση του #ΠΟΥ #ΕυλογιάτωνΠιθήκων #ΠΟΥ - https://t.co/WdlOWkvVQg -

"Αλιεύοντας" την είδηση