Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες
Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες

Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες

Ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο προς Σταγιάτες, αλλά δεν προκλήθηκε ατύχημα αφού εκείνη την ώρα δεν έτυχε να κινούνται οχήματα.
Ο βράχος που αποκολλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε το μισό κυκλοφορίας .

Οι περίοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση δεδομένου ότι από το σημείο διέρχονται καθημερινά αυτοκίνητα, σχολικά και μικρά και υπάρχει κίνδυνος για τη δημοσια υγεία.

Οι κάτοικοι ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, που στη συνέχεια, ενημέρωσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και στο σημείο πήγε μηχάνημα για να απομακρύνει το μεγάλο βράχο από το δρόμο.

Επειδή όμως, αυτό δεν ήταν δυνατόν, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έστειλε επί τόπου συνεργείο με κομπρεσέρ και τον έσπασε σε μικρότερα κομμάτια για να ελευθερωθεί ο δρόμος.

Οι διήρκεσαν μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα, ενώ αποτέλεσμα της πτώσης του βράχου ήταν να υποχωρήσει το σημείο του δρόμο που έπεσε κατά περίπου 15 εκατοστά και τοποθετήθηκε 3Α, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέττα Καντόλα, επικοινώνησε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και ζήτησε να ληφθούν μέτρα, ώστε να μην υποχωρήσουν ξανά βράχοι και να μην κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο αποκολλήθηκε βραχος στη Μακρινίτσα πάνω από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, χωρίς ωστόσο να προκληθούν ζημιές. Συνεργείο απομάκρυνε τις πέτρες για να μπορέσει να λειτουργήσει το πάρκιγνκ

Οι παρεμβάσεις τόσο στις Σταγιάτες, όσο και στην Μακρινίτσα κόστισαν 984 ευρώ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση