Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες
Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες

Κατολίσθηση βράχου στο δρόμο προς Σταγιάτες

Ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο προς Σταγιάτες, αλλά δεν προκλήθηκε ατύχημα αφού εκείνη την ώρα δεν έτυχε να κινούνται οχήματα.
Ο βράχος που αποκολλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε το μισό ρεύμα .

Οι περίοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση δεδομένου ότι από το σημείο διέρχονται καθημερινά αυτοκίνητα, σχολικά λεωφορεία και μικρά και υπάρχει κίνδυνος για τη δημοσια υγεία.

Οι ενημέρωσαν την Άμεση , που στη συνέχεια, ενημέρωσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και στο σημείο πήγε μηχάνημα για να απομακρύνει το μεγάλο βράχο από το δρόμο.

Επειδή όμως, αυτό δεν ήταν δυνατόν, η έστειλε επί τόπου συνεργείο με κομπρεσέρ και τον έσπασε σε μικρότερα κομμ για να ελευθερωθεί ο δρόμος.

Οι εργασίες διήρκεσαν μέχρι τις 3.00 τα ξημερώματα, ενώ αποτέλεσμα της πτώσης του βράχου ήταν να υποχωρήσει το σημείο του δρόμο που έπεσε κατά περίπου 15 εκαά και τοποθετήθηκε 3Α, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέττα Καντόλα, επικοινώνησε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και ζήτησε να ληφθούν μέτρα, ώστε να μην υποχωρήσουν ξανά βράχοι και να μην κινδυνέψει .

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο αποκολλήθηκε βραχος στη πάνω από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, χωρίς ωστόσο να προκληθούν ζημιές. Συνεργείο απομάκρυνε τις πέτρες για να μπορέσει να λειτουργήσει το πάρκιγνκ

Οι παρεμβάσεις τόσο στις Σταγιάτες, όσο και στην κόστισαν 984 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση