Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατήγγειλε ψευδώς την πρώην γυναίκα του ότι μετέφερε ναρκωτικά
Κατήγγειλε ψευδώς την πρώην γυναίκα του ότι μετέφερε ναρκωτικά

Κατήγγειλε ψευδώς την πρώην γυναίκα του ότι μετέφερε ναρκωτικά

Στράφηκε κατά της πρώην συζύγου του και την “πάτησε” τελικά ένας 43χρονος από νησί των Βορείων Σποράδων, ο οποίος την κατήγγειλε στις Αρχές ότι μετέφερε , κάτι που ήταν ψέμα, και έτσι τιμωρήθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και .

Ο 43χρονος που εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου, κατηγορούνταν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία αθωώθηκε, ενώ καταδικάστηκε μόνο για την πρώτη πράξη.

Ειδικότερα στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017 στο νησί των Σποράδων ο φέρεται να κατήγγειλε την πρώην σύζυγο του στο Λιμεναρχείο της περιοχής πως μετέφερε .

Μετά από σχετική έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως η δεν είχε διαπράξει κάτι τέτοιο, και έτσι αυτή με τη σειρά της υπέβαλε μήνυση εναντίον του, εξαιτίας της ς που υπέστη.

Ένα πινάκιο με παραβάσεις ΚΟΚ 

Γεμάτο με παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ήταν το χθεσινό πινάκιο των υποθέσεων που εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , καθώς από τις 64 οι 52 είχαν να κάνουν με διπλώματα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχεδόν οι μισοί κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν, αφού από τις 52 υποθέσεις επιβλήθηκαν ποινές σε 27 άτομα, με τις κατα να φτάνουν κατά μέσο όρο τους τρεις μήνες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση