Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καθυστερούν έργα στη Μαγνησία
Καθυστερούν έργα στη Μαγνησία

Καθυστερούν έργα στη Μαγνησία

Περιζήτητα τα στελέχη της παράταξης του περιφερειάρχη  Θεσσαλίας

«Από  την παράταξή μας βγαίνουν στελέχη περιζήτητα» τόνισε σήμερα από το Βόλο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός  και απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον έχει όρεξη για δουλειά να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών το 2019. Ο ίδιος με τη φράση “Ουδείς αναντικατάστατος” σχολίασε  την πιθανή συμμετοχή των Γ. Καλτσογιάννη και Αθ. Λιούπη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

“Είμαστε μια παράταξη που έχουμε συγκροτήσει ένα δημοκρατικό μέτωπο και είμαστε ίσως η μοναδική παράταξη που απέδειξε ότι μπορεί να συναινεί, να κάνει συνέργειες να βγάζει στελέχη, να δίνει ελπίδα και όραμα σε καθένα που συμμετείχε. Και οπωσδήποτε είμαστε μια παράταξη που έφερε το δημοκρατικό διάλογο, τη συλλογική ηγεσία από κάτω προς τα πάνω.

Εμείς αναγεννιόμαστε και είμαστε δυναμικοί και καλούμε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν να έλθουν να εργαστούν για να υπάρχει μια περιφέρεια ίσων ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς , μια περιφέρεια αξιοκρατίας, χωρίς μυστικά, που προσφέρει πραγματικά.

Μια περιφέρεια που προσέφερε πάνω από 2.000 έργα, αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ  και 2.500 ιδιωτικές επενδύσεις.

Μια περιφέρεια που έχει βάλει το αποτύπωμά της που έγινε γνωστή στην Ευρώπη και εξωτερικό και τιμήθηκε.

Αυτή την περιφέρεια εμείς θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη δυναμική, θέλουμε ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά και οπωσδήποτε να κάνουμε μια δημιουργική ανατροπή για δεύτερη φορά, την κάναμε το 2010 και τώρα το 2019, που θα μας οδηγήσει στην περιφερειακή διακυβέρνηση, στην πραγματική δύναμη των πολιτών”.

Καθυστερούν  τα έργα στο 304 ΠΕΒ και  κτηρίου του Π.Θ.

Αναφερόμενος στα έργα στη Μαγνησία , μετά από  περιοδεία, ο  περιφερειάρχης τόνισε ότι καθυστερεί η εργολαβία του δρόμου στο ύψος του 304 ΠΕΒ με τον εργολάβο να προχωρά τόσο, όσο να μην κηρυχθεί έκπτωτος.

Επιπλέον , όπως ανέφερε, το υπουργείο Άμυνας καθυστερεί να υλοποιήσει ένα απαραίτητο αντιπλημμυρικό έργο, για να μην πλημμυρίζει ο δρόμος και η γύρω περιοχή .

Ένα δεύτερο έργο που «καρκινοβατεί» είναι αυτό του κτιρίου που θα στεγάσει το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προϋπολογισμού 10 εκ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης επέρριψε ευθύνες στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου που έχουν την επίβλεψή του.

Αντιθέτως  εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο  των κυκλικών κόμβων στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας όπου ο εργολάβος στην κυριολεξία «τρέχει»,  ενώ ο δρόμος έχει ασφαλτοστρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Τέλος ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στη μεγάλη γραφειοκρατία για την εκτέλεση των έργων. “ Έργο που τα χρήματά του δεσμεύτηκαν πριν επτά μήνες, φθάσαμε σήμερα να υπογράφουμε. Και δεν είχαμε ενστάσεις. Φανταστείτε να είχαμε κιόλας, γιατί εδώ στο Βόλο έχουμε μια βιομηχανία ενστάσεων, από μία συγκεκριμένη εταιρεία ειδικά, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τύχη δεν έχουν οι ενστάσεις αυτές, αλλά τα έργα καθυστερούν. Αλλά τι να πω, όταν αυτό αποτελεί ευρύτερο σχεδιασμό κάποιων με τον τρόπο που βλέπουν την αυτοδιοίκηση. Απορώ γιατί δεν γίνονται όπως πρέπει και είναι αυτά για τα οποία εμείς λέγαμε ότι πρέπει να αλλάξει ο Καλλικράτης και όχι η απλή αναλογική και πως θα εκλεγεί ο Α ή ο Β”, επισήμανε.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα ύψους 10,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό #Αλμυρός - https://t.co/WihD9EW2Yi -

  • Δίχτυ κοινωνικής προστασίας με δράσεις 230 εκατ. ευρώ #Δίχτυκοινωνικήςπροστασίας - https://t.co/J2vh1DSkPB -

  • Αποτελέσματα αρχαιρεσιών 22ου Συνεδρίου #ΕΚΒ #ΕΚΒ - https://t.co/AtTf9tdH6a -

"Αλιεύοντας" την είδηση