Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρίστηκε σήμερα η παραλία του Αναύρου
Καθαρίστηκε σήμερα  η παραλία του Αναύρου

Καθαρίστηκε σήμερα η παραλία του Αναύρου

Με τον καθαρισμό της ς των Αναύρου συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου ο καθαρισμός των ακτών από τον Δήμο Βόλου.

Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς επίσης και η πλειοψηφία των μελών της δημοτικής αρχής αλλά και ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος. Στην προσπάθεια συνέβαλλαν επίσης πολίτες αλλά και οι ές του 5ου, 7ου και 22ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου.

Ο κ. Μπέος μίλησε με τους μικρούς μαθητές τονίζοντας πως “είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η εικόνα των παιδιών γεμάτα χαμόγελο και διάθεση. Σήμερα τα παιδιά δίνουν το μήνυμα και το καλό παράδειγμα ώστε να μάθουμε να διατηρούμε την πόλη μας και τις καθαρές”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι χρέος όλων μας, να διαφυλάξουμε την καθαριότητα τόσο των παραλιών, ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, όσο και του πολεοδομικού συγκροτήματος. “Στην προσπάθεια που κάνουμε πρέπει τόσο εμείς όσο και οι πολίτες να δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη και τις καθαρές”, τόνισε επισημαίνοντας παράλληλα για ακόμη μια φορά την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας των πολιτών. “Πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πετάει το τσιγάρο, το μπουκάλι, την σακούλα και τα σκουπίδια κάτω. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας και ζητάμε για ακόμη μία φορά από τους πολίτες να ανταποκριθούν ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου.

Σημειώνεται πως εκτός από την κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό της ς σήμερα βάφτηκαν και τα αποδυτήρια, ενώ όλες οι στις παραλίες, επισκευές σε αποδυτήρια και ντουζιέρες και κατασκευή των απαραίτητων υποδομών ώστε να καταστούν λειτουργικές για τους λουόμενους, θα έχουν ολοκληρωθεί έως και το τέλος Μαΐου.

Τέλος υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν καθαριστεί οι παραλίες έας Αγχιάλου, ς και Αγίου Στεφάνου ενώ το πρόγραμμα του καθαρισμού των ακτών θα συνεχιστεί ως κάτωθι:
-Πέμπτη 23 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αλυκές
-Παρασκευή 24 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αλυκές
-Δευτέρα 27 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αγριά –
-Τρίτη 28 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Λεχώνια
-Τετάρτη 29 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Πλατανίδια
-Πέμπτη 30 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Χρυσή Ακτή – Μάραθος

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση