Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρίστηκε σήμερα η παραλία του Αναύρου
Καθαρίστηκε σήμερα  η παραλία του Αναύρου

Καθαρίστηκε σήμερα η παραλία του Αναύρου

Με τον καθαρισμό της ς των Αναύρου συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου ο καθαρισμός των ακτών από τον Δήμο Βόλου.

Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Υπηρεσίας Πρασίνου, καθώς επίσης και η πλειοψηφία των μελών της δημοτικής αρχής αλλά και ο δήμαρχος Βόλου . Στην προσπάθεια συνέβαλλαν επίσης εθελοντές πολίτες αλλά και οι του 5ου, 7ου και 22ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου.

Ο κ. Μπέος μίλησε με τους μικρούς τονίζοντας πως “είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η εικόνα των παιδιών γεμάτα χαμόγελο και διάθεση. Σήμερα τα δίνουν το μήνυμα και το καλό παράδειγμα ώστε να μάθουμε να διατηρούμε την πόλη μας και τις παραλίες καθαρές”.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι όλων μας, να διαφυλάξουμε την καθαριότητα τόσο των παραλιών, ειδικά ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, όσο και του πολεοδομικού συγκροτήματος. “Στην προσπάθεια που κάνουμε πρέπει τόσο εμείς όσο και οι πολίτες να δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε, ότι όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε την πόλη και τις παραλίες καθαρές”, τόνισε επισημαίνοντας παράλληλα για ακόμη μια φορά την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας των πολιτών. “Πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πετάει το τσιγάρο, το μπουκάλι, την σακούλα και τα κάτω. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας και ζητάμε για ακόμη μία φορά από τους πολίτες να ανταποκριθούν ”, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου.

Σημειώνεται πως εκτός από την κοπή των χόρτων και τον καθαρισμό της ς σήμερα βάφτηκαν και τα αποδυτήρια, ενώ όλες οι εργασίες στις παραλίες, επισκευές σε αποδυτήρια και ντουζιέρες και κατασκευή των απαραίτητων υποδομών ώστε να καταστούν λειτουργικές για τους λουόμενους, θα έχουν ολοκληρωθεί έως και το τέλος Μαΐου.

Τέλος υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν καθαριστεί οι παραλίες έας Αγχιάλου, Κριθαριάς και Αγίου Στεφάνου ενώ το του καθαρισμού των ακτών θα συνεχιστεί ως κάτωθι:
-Πέμπτη 23 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αλυκές
-Παρασκευή 24 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αλυκές
-Δευτέρα 27 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Αγριά – Σουτραλί
-Τρίτη 28 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Λεχώνια
-Τετάρτη 29 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Πλατανίδια
-Πέμπτη 30 Απριλίου, 11:00 π.μ.: Χρυσή Ακτή – Μάραθος

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση