Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καθαρισμός ρεμάτων στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία
Καθαρισμός ρεμάτων στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία

Καθαρισμός ρεμάτων στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία

Με καθημερινές η Περιφερειακή Ενότητα και Σποράδων, συνεχίζει τον καθαρισμό ρεμάτων σε ολόκληρη την και , προκειμένου να θωρακισθούν αντιπλημμυρικά οι περιοχές.

Οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων αυτή τη χρονική περίοδο πραγματοποιούνται με μηχανήματα της , στο Ρέμα Τιμπλαλέξη στα όρια του Δήμου Αλμυρού και στην περιοχή «Τρούλος» του Δήμου Σκιάθου, ενώ ταυτόχρονα προχωρούν και οι μελέτες για 4 χειμάρρους επίσης στο Δήμο Σκιάθου, προκειμένου το νησί να θωρακισθεί αντιπλημμυρικά και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα σε περιπτώσεις εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων κυρίως τη χειμερινή περίοδο.

Ανάλογες εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία και περιοχές του Νομού , προκειμένου να μην σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα και να υπάρχει ομαλή ροή των υδάτων.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων ανέφερε: «Προχωρούμε έγκαιρα στον καθαρισμό ρεμάτων σε περιοχές του Νομού μας, όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο προκειμένου να μην σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Είναι στο πλαίσιο αντιπλημμυρικής θωράκισης του Νομού μας, με σκοπό την προστασία ανθρώπων και περιουσιών, από ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα. Σε συνεργασία με τους δημάρχους οι εργασίες θα συνεχιστούν σε περιοχές που κρίνονται απαραίτητες».

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση