Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου
Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Kαθαρισμός ακτών του Δήμου Βόλου

Με κεντρικό σύνθημ “Αγπώ την Πόλη μου – Συμμετέχω” ο Δήμος Βόλου για τέταρτη χρονιά διοργανώνει την σημαντική εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. από την παραλία της έας Αγχιάλου, με την συνδρομή των και δασκάλων του “Ευγένειο” 1ο Σχολείο έας Αγχιάλου και “Βαρνάλειο” – Ολοήμερο 2ο Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Στόχος και φέτος είναι να σταλεί ένα μήνυμα για την ανάγκη ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών αναφορικά με την προστασία του τος.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή απευθύνει πρόσκληση στους μαθητές σχολείων και εθελοντικές ομάδες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να μετέχουν στις εξορμήσεις καθαρισμού των ακτών ώστε όλοι μαζί να βιώσουμε την χαρά της προσφοράς στην κοινωνία.

Όπως τονίζεται στο μήνυμα της Δημοτικής Αρχής “Όλοι μαζί ας καθαρίσουμε τις παραλίες μας για τη προστασία του τος, αλλά και για να αναπτύξουμε την περιβαλλοντική συνείδηση, να διαφυλάξουμε το φυσικό πλούτο και να αναδείξουμε την και τις ομορφιές των ακτών μας.

Ας αποδείξουμε για μια ακόμη φορά ότι σε αυτή την πόλη, η αξία του εθελοντισμού έχει πλέον περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο στέρεο και ενσαρκώνει αυτό που όλοι χαρακτηρίζουμε ως κοινωνία των πολιτών”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση