Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρά τα νερά του Παγασητικού
Καθαρά τα νερά του Παγασητικού

Καθαρά τα νερά του Παγασητικού

Η ποιότητ των νερών των κτών κολύμβησης του Βόλου είναι κατάλληλη προς χρήση από τους λουόμενους, σύμφωνα με τα των νεότερων αναλύσεων δειγματοληψιών που διενεργήθηκαν στις 19-05-2015 από διαπιστευμένο εργαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε από την , σε σχέση με την ποιότητα του νερού των κοντινών στον «Βιολογικό» παραλιών δεν προκύπτει καμία επιβάρυνση σε σχέση με τα όρια που προβλέπονται από την ισχύουσα , ενώ τονίζεται ότι οι δειγματοληψίες συνεχίζονται και θα γίνεται συνεχής ενημέρωση του κοινού.

Δήλωση Αχ.Μπέου

“Και οι νέες μετρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή δείχνουν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης στις ακτές κοντά στο Βόλο. Δείχνουν όμως και την ανηθικότητα και την αισχρή στάση ορισμένων παραγοντίσκων της πόλης, που με τη συνδρομή μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, «πέτυχαν» να δυσφημίσουν έστω και προσωρινά την πόλη μας, επιφέροντας νέο πλήγμα στην τοπική μας .

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους πως με αυτό τον αισχρό τρόπο ούτε τα κοντόφθαλμα και φθηνά προσωπικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν, πολύ δε περισσότερο δεν θολώνουν τη δική μου εικόνα ως Δημάρχου. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δέχομαι να υποστώ ακόμη και την πιο άδικη κριτική, αλλά ας αφήσουν επιτέλους την πόλη που την κακομεταχειρίζονται με την ηλίθια ιδέα ότι έτσι πλήττουν εμένα.

Ειδικά αυτά τα μίσθαρνα όργανα της τοπικής διαπλοκής, που κατ' ευφημισμό αποκαλούνται και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πρωάτησαν, και συνεχίζουν, στην κατασυκοφάντηση και δυσφήμιση της πόλης, ας καταλάβουν επιπλέον ότι τα Ταμεία του Δήμου έχουν κλείσει οριστικά γι αυτά. Ας μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας το 2019 για να επιστρέψουν και ας κατεβάσουν εγκαίρως τα ρολά.

Πρώτα από όλα έχει αντιληφθεί τον άθλιο και υπονομευτικό ρόλο τους η ίδια η ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση