Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Καθαρά τα νερά του Παγασητικού
Καθαρά τα νερά του Παγασητικού

Καθαρά τα νερά του Παγασητικού

Η ποιότητα των νερών των ακτών κολύμβησης του είναι κατάλληλη προς χρήση από τους λουόμενους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των νεότερων αναλύσεων δειγματοληψιών που διενεργήθηκαν στις 19-05-2015 από διαπιστευμένο εργαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε από την αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, σε σχέση με την ποιότητα του νερού των κοντινών στον «Βιολογικό» παραλιών δεν προκύπτει καμία επιβάρυνση σε σχέση με τα όρια που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ τονίζεται ότι οι δειγματοληψίες συνεχίζονται και θα γίνεται συνεχής του κοινού.

Δήλωση Αχ.Μπέου

“Και οι νέες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή δείχνουν κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο την καταλληλότητα των νερών κολύμβησης στις ακτές κοντά στο Βόλο. Δείχνουν όμως και την ανηθικότητα και την αισχρή στάση ορισμένων παραγοντίσκων της πόλης, που με τη συνδρομή μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, «πέτυχαν» να δυσφημίσουν έστω και προσωρινά την πόλη μας, επιφέροντας νέο πλήγμα στην τοπική μας κοινωνία.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους πως με αυτό τον αισχρό τρόπο ούτε τα κοντόφθαλμα και φθηνά προσωπικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν, πολύ δε περισσότερο δεν θολώνουν τη δική μου εικόνα ως Δημάρχου. Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δέχομαι να υποστώ ακόμη και την πιο άδικη κριτική, αλλά ας αφήσουν επιτέλους την πόλη που την κακομεταχειρίζονται με την ηλίθια ιδέα ότι έτσι πλήττουν εμένα.

Ειδικά αυτά τα μίσθαρνα όργανα της τοπικής διαπλοκής, που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που πρωτοστάτησαν, και συνεχίζουν, στην κατασυκοφάντηση και δυσφήμιση της πόλης, ας καταλάβουν επιπλέον ότι τα Ταμεία του Δήμου έχουν κλείσει οριστικά γι αυτά. Ας μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας το 2019 για να επιστρέψουν και ας κατεβάσουν εγκαίρως τα ρολά.

Πρώτα από όλα έχει αντιληφθεί τον άθλιο και υπονομευτικό ρόλο τους η ίδια η κοινωνία”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση