Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατέρρευσε τριώροφη πολυκατοικία στο Καματερό λόγω κακοκαιρίας
Κατέρρευσε τριώροφη πολυκατοικία στο Καματερό λόγω κακοκαιρίας

Κατέρρευσε τριώροφη πολυκατοικία στο Καματερό λόγω κακοκαιρίας

Τριώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο ρέμα της Εσχατιάς, στο ύψος της συμβολής με Κωστή Παλαμά, στο .

Στην περιοχή στάλθηκε άμεσα κλιμάκιο της και , προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά υλικά, καθώς υπάρχουν φόβοι για ανάσχεση της ροής και πλημμυρικά φαινόμενα, ενόψει της αναμενόμενης κλιμάκωσης της κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί από πέρσι, με ενέργειες της που είχε διαβλέψει τον υψηλό κίνδυνο για μια τέτοια εξέλιξη. Η είχε προβεί σε υποστήριξης του κτιρίου, αλλά όπως αποδείχθηκε εις μάτην. Η τριώροφη είχε νομιμοποιηθεί.

Κατά τα άλλα, η Αττική βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε κλοιό κακοκαιρίας με αποτέλεσμα την πρόκληση μικροπροβλημάτων στην ομαλή ροή της πρωινής κίνησης από την έντονη η οποία συνεχίστηκε με σχετική ένταση στο Βόρειοανατολικό τμήμα του νομού.

Περιορισμένου μεγέθους πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν σε βασικούς οδικούς άξονες όπως η Χαμοστέρνας, η Φορμίωνος, ενώ στη Δεκελείας στον δήμο Αχαρνών και στο Φάληρο παρενέβη η για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι «με την άμεση εντολή της Περιφερειάρχη και υπό τις οδηγίες της Εντεταλμένης Συμβούλου Ιωάννας Τσούπρα έθεσε όλο το μηχανισμό της σε ετοιμότητα και κινητοποιήθηκε άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει ή εν εξελίξει καταστροφή, που θα μπορούσε να απειλήσει την ασφάλεια, τη ζωή ή την περιουσία των πολιτών».

 

Όπως αναφέρει σε tweet η Υπηρεσία, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας στην Αττική, οι κλήσεις για αντλήσεις, κοπές δέντρων και παροχές βοηθείας, ανέρχονταν έως αργά το μεσημέρι σε 315.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση