Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Kατεδάφιση δεκαέξι “κενωθέντων” περιπτέρων
Kατεδάφιση δεκαέξι  “κενωθέντων” περιπτέρων

Kατεδάφιση δεκαέξι “κενωθέντων” περιπτέρων

Στην κατεδάφιση δεκαέξι “κενωθέντων” περιπτέρων προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Σταυρίδη.

Συγκεκριμένα κατεδαφίστηκαν τα περίπτερα στα κάτωθι σημεία:

1) Ιατρίδη 11 (Πλατεία Χρυσοχοϊδη)

2) Δ. Γεωργιάδου 147 – Ιωλκού (πίσω από τη Νομαρχία)

3) Ρ.Φεραίου 175- Μαυροκορδάτου

4) Γρηγορίου Λαμπράκη 36 – Παπακυριαζή

5) Αθηνών 38 – Φ.Εταιρίας

6) Φ.Εταιρίας 29- Σκουφά

7) Μακρινίτσης 98- Ρ.Φεραίου

8) Ελ.Βενιζέλου- Σαγγαρίου

9) Δημοκρατίας 35 – Μαγνησίας Νέα Ιωνία

10) Μαιάνδρου – Ελλησπόντου στη Ν.Ιωνία

11) Μαγνήτων 119

12) 28ης Οκτωβρίου 168

13) Περραιβού 35

14) Πολυμέρη 161

15) Αναπαύσεως 32

16) (αποξηλώνεται αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου).

Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη μετατόπιση του περιπτέρου επί της οδού Ιάσονος με Αγίου Νικολάου, σε διπλανή θέση επί της Αγίου Νικολάου έτσι ώστε να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο επί της οδού Ιάσονος. Σημειώνεται πως σε όλα τα σημεία αποκαταστάθηκαν άμεσα οι φθορές που προκλήθηκαν στα από την διαδικασία της αποξήλωσης.

Τονίζεται πως η Τεχνική Υπηρεσία προχώρησε στην των περιπτέρων στο πλαίσιο υλοποίησης της 105/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία και έχει εγκριθεί η καθαίρεσή τους καθώς τα εν λόγω περίπτερα είχαν κριθεί ως “σχολάζοντα” λόγω της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας τους και ήταν κλειστά.

Παράλληλα, σε υλοποίηση της 410/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκίνησε και η διαδικασία μετατόπισης περιπτέρων που βρίσκονται στις κεντρικές οδούς της πόλης του Βόλου και τα οποία θα μεταφερθούν σε νέες θέσεις με βάση τις θέσεις που θα υποδείξουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες σε με την τεχνική υπηρεσία.

Από την πλευρά του ο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των αποξηλώσεων καθώς πλέον διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών και των ΑΜΕΑ στις μεγάλες και κεντρικές οδούς της πόλης μας και όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η και των υπόλοιπων περιπτέρων που συμπεριλαμβάνονται στην ίδια αλλά και να συνεχιστεί ομαλά η μετατόπιση των περιπτέρων των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν συμφωνήσει στην αλλαγή της θέσης τους. Έτσι ένα από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με τα κλειστά περίπτερα λύνεται σταδιακά αυτό το διάστημα προς όφελος κυρίως των πεζών”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά στη Βόρεια Αττική: Εκκενώνονται Κρυονέρι, Αφίδνες, Κοκκινόβραχος - https://t.co/anAiAXk6Q0 -

  • Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην #Πάρνηθα #Πάρνηθα - https://t.co/QjnJcQr6SI -

  • Ο καιρός "τρελάθηκε": Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης #δελτίοεπιδείνωσηςκαιρού - https://t.co/NYCnJdiyUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση