Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους ΟΤΑ
Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους ΟΤΑ

Κατατέθηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους ΟΤΑ

Τι προβλέπει

Κατατέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, με σκοπό να ψηφιστεί αύριο Τρίτη η κυβερνητική για την αντιμετώπιση του ζητήματος με το προσωπικό καθαριότητας των .

Σύμφωνα με αυτή, θα υπογραφούν νέες συμβάσεις για όσους τώρα εργάζονται ως συμβασιούχοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, εφόσον οι δήμαρχοι το επιλέξουν και διαθέτουν πιστώσεις, οι οποίες θα ισχύσουν το αργότερο έως τις 31/3/, διασφαλίζοντας έτσι την των συμβασιούχων για άλλους εννέα μήνες.

 Παράλληλα, μέσα στον επόμενο μήνα θα κληθούν οι δήμαρχοι να καταθέσουν τα αιτήματά τους για μόνιμου προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, ανάλογα με τις ανάγκες τους και τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Στη συνέχεια προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσω , ενώ το όριο της ηλικίας αυξάνεται κατά 5 έτη (συνήθως το όριο ηλικίας είναι τα 45 έτη). Παράλληλα, θα προβλέπεται επιπλέον μοριοδότηση για όσους έχουν εργαστεί ως συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας.

Αναλυτικά η :

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #κοινοπραξίαRISKREAL - https://t.co/NYUOKZD929 -

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

"Αλιεύοντας" την είδηση