Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Καταστράφηκαν1.500 δέματα άχυρου κι ένα αυτοκίνητο από τις φλόγες
Καταστράφηκαν1.500 δέματα άχυρου κι ένα αυτοκίνητο από τις φλόγες

Καταστράφηκαν1.500 δέματα άχυρου κι ένα αυτοκίνητο από τις φλόγες

Μεγάλες από την πυρκαγιά σε κτηνοτροφική μονάδα στο

 

Παρανάλωμα του πυρός έγινε   ζωωτροφών κτηνοτροφικής μονάδας στο Αισωνίας, με μεγάλες    από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι , με απολογισμό ένα κατεστραμμένο και περίπου 1.500 δέματα  άχυρου, που ήταν η τροφή για μοσχάρια που βρίσκονται στο διπλανό χώρο.

Η ενημερώθηκε για την πυρκαγιά μετά τις 13.30 το μεσημέρι και έγινε άμεση κινητοποίηση με επτά οχήματα και 21 πυροσβέστες, που όταν έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν την να καίγεται ολοσχερώς.

Πρώτο μέλημα των πυροσβεστών ήταν να περιορίσουν τις φλόγες  για να μην επεκταθεί στη φάρμα που είχε ξερά χόρτα και ελαιόδενδρα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σώσουν το καινούργιο του ιδιοκτήτη που πήγε στο χώρο λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και το πάρκαρε μέσα στην αποθήκη όπου βρισκόταν τα δέματα με άχυρο.

Στην αποθήκη, διαστάσεων περίπου 170 τ.μ.,  από τσιμεντόλιθα και λαμαρίνες, βρισκόταν πάνω από 1.500 δέματα ζωοτροφών, με η φωτιά να είναι δύσκολη στην κατάσβεση, καθώς το άχυρο κρατάει τη φωτιά που καίει για ώρα.

Τελικά, στο πήγε JCB που έβγαλε μέχρι αυτή την ώρα τις μισές σχεδόν ζωοτροφές, για να ανοιχτούν και  να σβήσει η φωτιά, ενώ η κατάσταση βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο παραμένει της Πυροσβεστικής που κάνει διαβροχή στις ζωοτροφές που βγαίνουν από την αποθήκη.

Δίπλα από την αποθήκη βρίσκεται κτηνοτροφική μονάδα με μοσχάρια, που, ευτυχώς, δεν κινδύνεψαν από την πυρκαγιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση