Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατανομή μαθητών Γυμνασίων Βόλου – Νέας Ιωνίας στα Λύκεια
Κατανομή μαθητών Γυμνασίων Βόλου – Νέας Ιωνίας στα Λύκεια

Κατανομή μαθητών Γυμνασίων Βόλου – Νέας Ιωνίας στα Λύκεια

Κθορίστηκε πό τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η κατανομή των ών Γυμνασίων του πολεοδομικού συγκροτήματος στα Γενικά Λύκεια του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Οι απόφοιτοι όλων των Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Β. Σποράδων, των οποίων οι γονείς ή κηδεμόνες επιλέγουν για τη φοίτησή τους το ΕΠΑΛ, εγγράφονται στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της επιλογής τους.

Επισημαίνεται ότι οι ές που θα εγγραφούν σε ΕΠΑ.Λ. το οποίο απέχει περισσότερο από 4 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας τους και είναι το κοντινότερο σε αυτήν, δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης.

Τυχόν αιτήσεις μετεγγραφών θα πρέπει να υποβληθούν από τους κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, στα αντίστοιχα Γενικά Λύκεια επιθυμίας τους, από τις 14 Ιουνίου 2019 έως και τις 28 Ιουνίου 2019.

Αιτήσεις Μετεγγραφών είναι δυνατό να υποβληθούν και σε άλλα χρονικά διαστήματα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εφόσον υφίστανται ειδικοί λόγοι.

Η ικανοποίηση ή μη της αίτησης μετεγγραφής θα ανακοινωθεί στους κηδεμόνες έως την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων του Σχ. ‘Έτους 2019-20.

Οι αιτήσεις μετεγγραφής θα ικανοποιηθούν εφόσον ο αριθμός των φοιτώντων μαθητών δεν υπερβεί για οποιονδήποτε λόγο τις δυνατότητες ς των διαθέσιμων διδακτηριακών χώρων και τον προβλεπόμενο αριθμό τμημάτων που θα λειτουργήσουν στις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας

1ο Βόλου
Στο 1ο Βόλου θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται 1) Ανατολικά της Ιωλκού και Νότια της Γ. Δήμου και 2)Ανατολικά της Κύπρου και Βόρεια της Γ. Δήμου.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 83.

2ο ΓΕΛ Βόλου
Στο 2ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στις συνοικίες Αναύρου και Αγ. Κωνσταντίνου και αυτών με διεύθυνση κατοικίας νότια της Ρήγα Φεραίου και 2) οι απόφοιτοι του 5ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Φιλελλήνων.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 74.


Στο 3ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται νότια της Γ. Δήμου., 2) οι απόφοιτοι του 5ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Δυτικά της Φιλελλήνων.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 90.

4ο ΓΕΛ Βόλου
Στο 4ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 10ου Γυμνασίου Βόλου καθώς και οι απόφοιτοι του 4ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση βρίσκεται Δυτικά του ποταμού Κραυσίδωνα.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 95.

5ο ΓΕΛ Βόλου
Στο 5ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Ιωλκού-Βόρεια της Γ. Δήμου και Δυτικά της Κύπρου και 2) οι απόφοιτοι του 6ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Ιωλκού 3) οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Ιωλκού και 4) οι απόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται βόρεια της Γ. Δήμου.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 63.

6ο ΓΕΛ Βόλου
Στο 6ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 7ου Γυμνασίου Βόλου, 2) οι απόφοιτοι του 9ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Νότια της Στρ. Μακρυγιάννη, 3) και οι απόφοιτοι του 4ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση βρίσκεται ανατολικά του ποταμού Κραυσίδωνα.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 88.


Στο θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 9ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Βόρεια της Στρ. Μακρυγιάννη και 2) οι απόφοιτοι του 6ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Δυτικά της Ιωλκού.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 61.

8ο ΓΕΛ Βόλου
Στο 8ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας καθώς και αυτών με διεύθυνση κατοικίας βόρεια της Ρήγα Φεραίου 2) οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στην Άλλη Μεριά και 3) οι απόφοιτοι του 8ου Γυμνασίου Βόλου.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 66.

1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
Στο 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 1ου και του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 95.

2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας
Στο 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 2ου και του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.
Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 111.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση