Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Kατανομή μαθητών από τα Δημοτικά στα Γυμνάσια της Μαγνησίας
Kατανομή μαθητών από τα Δημοτικά στα Γυμνάσια  της Μαγνησίας

Kατανομή μαθητών από τα Δημοτικά στα Γυμνάσια της Μαγνησίας

Οριστικοποιήθηκε η  χωροταξική κατανομή μαθητών και μαθητριών των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων στα αντίστοιχα Γυμνάσια υποδοχής τους, για το Σχολικό Έτος 2017-18, μετά τη σχετική υπογραφή των  διευθυντών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη και Γ. Πολύζου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την  απόφαση, 21 μαθητές του 1ου Δ.Σ. Αισωνίας, πέντε του 2ου Δ.Σ. Αισωνίας και πέντε του 3ου Δ.Σ. Αισωνίας θα φοιτήσουν στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου, 22 μαθητές του 1ου Δ.Σ. Βόλου στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου, 31 του 1ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 20 μαθητές του 2ου Δ.Σ. Βόλου στο 7ο Γυμνάσιο,  29 μαθητές του 2ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 21 μαθητές του 3ου Δ.Σ. Βόλου στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, 16 μαθητές του 3ου Δ.Σ/. Ν. Ιωνίας (ανατολικά της Δορυλαίου – Παπάγου) στο 9π Γυμνάσιο Βόλου και 35 μαθητές τους ίδιου σχολείου (δυτικά της Δορυλαίου – Παπάγου) στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας,  18 μαθητές του 4ου Δ.Σ. Βόλου στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, 33 μαθητές του 4ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας (ανατολικά της Ισιδώρου) στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και 19 μαθητές του ίδιους σχολείου (δυτικά της Ισιδώρου) στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας.

Δεκατρείς μαθητές του 5ου Δ.Σ. Βόλου (ανατολικά της Περραιβού) στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου και 29 μαθητές του ίδιους σχολείου (δυτικά της Περραιβού) στο 5ο Γυμνάσιο Βόλου, 18 μαθητές του 5ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 19 μαθητές του 6ου Δ.Σ. Βόλου στο 5ο Γυμνάσιο Βόλου, 39 μαθητές του 6ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 16 μαθητές του 7ου Δ.Σ. Βόλου στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου και 12 μαθητές του 7ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 22 μαθητές του 8ου Δ.Σ. Βόλου στο 5ο Γυμνάσιο, 37 μαθητές του 8ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας και 13 μαθητές του 9ου Δ.Σ. Βόλου στο 4ο Γυμνάσιο Βόλου.

Οκτώ μαθητές του 9ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας (ανατολικά της Δορυλαίου – Παπάγου) θα μετεγγραφθούν στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου και 15 μαθητές (δυτικά της Δορυλαίου – Παπάγου) στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 46 μαθητές του 10ου Δ.Σ. Βόλου στο 1ι Γυμνάσιο Βόλου, 44 μαθητές του 10ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 38 μαθητές του 11ου Δ.Σ. Βόλου στο 3ο Γυμνάσιο, 16 μαθητές του 11ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 49 μαθητές του 12ου Δ.Σ. Βόλου στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, 63 μαθητές του 13ου Δ.Σ. Βόλου στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου.

Οι μαθητές του 14ου Δ.Σ. Βόλου κατανέμονται σε 10 (ανατολικά της Μεταμορφώσεως και άνω της Γ. Δήμου) στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου, 10 (ανατολικά της Μεταμορφώσεως και κάτω από τη Γ. Δήμου) στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου και 23 (δυτικά της Μεταμορφώσεως) στο 9ο Γυμνάσιο Βόλου, 19 του 15ου Δ.Σ. Βόλου στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου, 17 μαθητές του 16ου Δ.Σ. Βόλου στο 7ο Γυμνάσιο, 29 του 17ου Δ.Σ. Βόλου στο 6ο Γυμνάσιο, 30 του 18ου Δ.Σ. Βόλου στο 10ο Γυμνάσιο με σχολικό λεωφορείο, 22 μαθητές του 19ου Δ.Σ. Βόλου στο 6ο Γυμνάσιο, 20 μαθητές του 20ου Δ.Σ. Βόλου στο 3ο Γυμνάσιο, 38 του 21ου Δ.Σ. Βόλου στο 8ο Γυμνάσιο, 21 του 22ου Δ.Σ. στο 2ο Γυμνάσιο, 20 του 23ου Δ.Σ. στο 4ο Γυμνάσιο, 21 του 24 Δ.Σ. στο 6ο Γυμνάσιο, 18 του 25ου Δ.Σ. στο 7ο Γυμνάσιο, 24 μαθητές του 26ου Δ.Σ. στο Γυμνάσιο Ιωλκού.

Οι 30 μαθητές του 27ου Δ.Σ. Βόλου θα φοιτήσουν στο 4ο Γυμνάσιο, όπως και οι 17 του 28ου Δ.Σ. Βόλου, οι 15 του 29ου Δ.Σ. Βόλου στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου με σχολικό λεωφορείο, 15 του 30ου Δ.Σ. Βόλου στο 7ο Γυμνάσιο, 24 του 31ου Δ.Σ. Βόλου στο 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας με σχολικό λεωφορείο.

Δώδεκα μαθητές του 32ου Δ.Σ. Βόλου (ανατολικά της Περραιβού) θα φοιτήσουν στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου και 20 μαθητές (δυτκά της Περραιβού) στο 1ο Γυμνάσιο, οι 17 μαθητές του Δ.Σ. Άλλης Μεριάς στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου με σχολικό λεωφορείο, τέσσερις μαθητές του Άγιου Ιωσήφ (βόρεια του περιφερειακού) στο 6ο Γυμνάσιο και 15 μαθητές (μεταξύ Μαγνήτων και περιφερειακού) στο 3ο Γυμνάσιο, ενώ 12 μαθητές (νότια της Μαγνήτων) στο 5ο Γυμνάσιο. Δύο μαθητές του Άξιον Εστί θα φοιτήσουν στο 4ο Γυμνάσιο Βόλου, 25 μαθητές του Δ.Σ. Ιωλκού στο Γυμνάσιο Ιωλκού και εννέα του Δ.Σ. Πορταριάς, επίσης στο Γυμνάσιο Ιωλκού.

Στο Γυμνάσιο Αγριάς εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου, 2ου, 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγριάς και όσοι έχουν τόπο μόνιμης καταγωγής στην Αγριά.

Στο Γυμνάσιο Λεχωνίων εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος.

Στο Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αγχιάλου και Δημοτικού  Σχολείου Κασσαβέτειας.

 ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ

Στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού εγγράφονται οι απόφοιτοι του 2ου, 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού καθώς και οι μαθητές του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού των οποίων η διεύθυνση κύριας κατοικίας (μόνιμης) βρίσκεται στο τομέα που αναπτύσσεται Νοτίως της οδού Αχιλλέως – Αγίου Νικολάου.

Στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού εγγράφονται οι απόφοιτοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου, Δημοτικού Σχολείου Βρύναινας , οι μαθητές που μένουν στην 111 Πτέρυγα Μάχης καθώς και οι μαθητές του 1ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού των οποίων η διεύθυνση κύριας κατοικίας (μόνιμης) βρίσκεται στο τομέα που αναπτύσσεται Βορείως της οδού Αχιλλέως – Αγίου Νικολάου.

Στο Γυμνάσιο Σούρπης εγγράφονται οι απόφοιτοι των δημοτικών Σχολείων  Σούρπης, Αμαλιάπολης  και Δρυμώνας.

Στο Γυμνάσιο Πτελεού εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Πτελεού, Αγίων Θεοδώρων και Αχιλλείου.

Στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Ευξεινούπολης, του Δημοτικού Σχολείου Αναύρας και οι μαθητές των οποίων η διεύθυνση κύριας κατοικίας τους είναι στο Κρόκιο Μαγνησίας και φοιτούσαν στα Δημοτικά Σχολεία του Αλμυρού.

ΔΗΜΟΣ Ν.  ΠΗΛΙΟΥ

Στο Γυμνάσιο Αργαλαστής εγγράφονται οι απόφοιτοι του Δημοτικού Σχολείου Αργαλαστής,  1ου Σηπιάδος (Λαύκου), 2ου Σηπιάδος (Προμυρίου), 3ου Σηπιάδος (Μηλίνας) και οι μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αφετών από την περιοχή Συκή.

Στο Γυμνάσιο Μηλεών εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών, 2ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών (Καλών Νερών), 3ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών (Αγ.Γεώργιος Νηλείας) και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αφετών από τις περιοχές Αφήσσου, Ζερβόχια, Αφέτες Νεοχωρίου και  Καλαμακίου.

Στο Γυμνάσιο Τρικερίου εγγράφονται οι απόφοιτοι του Δημοτικού Σχολείου Τρικερίου

 ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Στο Γυμνάσιο Βελεστίνου εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου Δημοτικού Σχολείου Φερών.

Στο Γυμνάσιο Στεφανοβικείου εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Στεφανοβικείου και Ριζόμυλου.

Στο Γυμνάσιο Καναλίων εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Καναλίων και Κεραμιδίου.

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ

Στο Γυμνάσιο Τσαγκαράδας εγγράφονται οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Μουρεσίου – Ξορυχτίου – Τσαγκαράδας, 2ου Μουρεσίου – Αγ.Δημητρίου – Ανήλιου – Κισσού.

Στο Γυμνάσιο Ζαγοράς εγγράφονται οι απόφοιτοι του 1ου, 2ου, 3ου δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο Γυμνάσιο Σκιάθου εγγράφονται όλοι οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων της Σκιάθου

 ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Στο Γυμνάσιο Σκοπέλου εγγράφονται όλοι οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων της Σκοπέλου

Στο Γυμνάσιο Γλώσσας εγγράφονται όλοι οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Έλιου και Γλώσσας

 ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

Στο Γυμνάσιο Αλοννήσου  εγγράφονται όλοι οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων της Αλοννήσου .

Τυχόν Αιτήσεις Μετεγγραφών θα πρέπει να υποβληθούν από τους κηδεμόνες των μαθητών, στα αντίστοιχα Γυμνάσια επιθυμίας τους, από τις 15 Ιουνίου 2017 έως και τις 30 Ιουνίου 2017. Αιτήσεις Μετεγγραφών είναι δυνατό να υποβληθούν και σε άλλα χρονικά διαστήματα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εφόσον υφίστανται ειδικοί λόγοι. Η ικανοποίηση ή μη της Αίτησης Μετεγγραφής θα ανακοινωθεί στους κηδεμόνες έως την ημερομηνία  έναρξης των μαθημάτων του Σχ. ‘Έτους 2017-18.

Οι Αιτήσεις Μετεγγραφής θα ικανοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Π.Δ. 104/1979 (ΦΕΚ 23Α’) και εφόσον ο αριθμός των φοιτώντων μαθητών/τριών δεν υπερβεί για οποιονδήποτε λόγο τις δυνατότητες στέγασης των διαθέσιμων κτηριακών χώρων και τον αριθμό τμημάτων όπως αυτός καθορίστηκε σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Φ19.1/3638/21-04-2017 απόφαση της ΔΔΕ Μαγνησίας.  Σε περίπτωση υπέρβασης αυτού του αριθμού θα πραγματοποιηθούν Μετεγγραφές με βάση τα σχετικά χωροταξικά δεδομένα σε συνδυασμό με τις τυχόν προτιμήσεις των κηδεμόνων των μαθητών/τριών (Άρθρο 12 του ΠΔ 104/1979 ΦΕΚ 23 Α’ ).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση