Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατάλληλες για κολύμβηση οι ακτές του Βόλου
Κατάλληλες για κολύμβηση οι ακτές του Βόλου

Κατάλληλες για κολύμβηση οι ακτές του Βόλου

Κατάλληλες για κολύμβηση οι ακτές του Βόλου, οι οποίες παρακολουθούνται καθημερινά και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους κολυμβητές, από υπέρβαση σε μικροβιακούς δείκτες, λόγω της ρίψης χλωριωμένων λυμάτων στο λιμάνι, από τη βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό στην οδό Λαρίσης.

Από τα των δειγματοληψιών που γίνονται καθημερινά από το διαπιστευμένο εργαστήριο για λογαριασμό της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, προκύπτουν τα παραπάνω.

Η  διαδικασία παρακολούθησης δεν έχει ολοκληρωθεί, μέχρι και την ολοκλήρωση της επισκευής του καταθλιπτικού αγωγού, ενώ επισημαίνεται πως  “από τη στιγμή που δεν παρατηρούνται υπερβάσεις, δεν τίθεται θέμα έκδοσης ανακοίνωσης που να απαγορεύει την κολύμβηση στις ακτές του Παγασητικού”.

Σε εξέλιξη οι εργασίες επισκευής του καταθλιπτικού αγωγού

Εν τω μεταξύ, καθυστερεί λόγω της σοβαρότητας της βλάβης, η οριστική και μόνιμη αποκατάσταση του καταθλιπτικού αγωγού στις οδούς Αθηνών-Λαρίσης, που μεταφέρει στις ΕΕΛ.

Η αποκατάσταση της ζημιάς αναμένεται να γίνει αύριο  και όχι σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί από τη ΔΕΥΑΜΒ, που ενημερώνει: «Προκειμένου να γίνει η τελική αποκατάσταση της βλάβης η παροχή λύματος του κεντρικού αντλιοστασίου αφού πρώτα χλωριωθεί, οδηγείται στην υπερχείλιση, σύμφωνα με την Περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για το χρονικό διάστημα μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών και τους πληροφορούμε ότι σύντομα θα δοθεί πάλι στην κυκλοφορία».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση