Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατάληψη στο κέντρο «Μόζα» έκαναν οι πρόσφυγες
Κατάληψη στο κέντρο «Μόζα» έκαναν  οι πρόσφυγες

Κατάληψη στο κέντρο «Μόζα» έκαναν οι πρόσφυγες

 Διμρτύρονται για τις συνθήκες διαβίωσης και  ζητούν να μεταφερθούν σε διαμερίσματα

 Κατάληψη   στο προσφύγων «Μόζα» έκαναν  από χθες το πρωί  δεκάδες πρόσφυγες,  διαμαρτυρόμενοι  για τις συνθήκες διαβίωσης  και ζητώντας να μεταφερθούν σε διαμερίσματα σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Οι πρόσφυγες καταγγέλλουν ότι  παιδιά και ενήλικες έχουν γεμίσει στο σώμα τους εξανθήματα, ενώ ένας 12χρονος δήλωσε ότι «αποκόμισε» μια μεγάλης έκτασης γρατσουνιά στην πλάτη, στις εγκαταστάσεις ντους του .

Οι πρόσφυγες, νεαρής ηλικίας, προχώρησαν  σε των εγκαταστάσεων, μπλοκάροντας την κεντρική είσοδο, απαγορεύοντας  κάποιον  να βγει ή να μπει.

Από τους 147 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο χώρο, σε κινητο φέρεται να προχώρησαν περίπου 20, ενώ το αίτημα για μεταφορά σε διαμερίσματα είναι καθολικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο βρέθηκε του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ έξω από τις εγκαταστάσεις «» βρίσκεται περιπολικό της Αστυνομίας, η κατάσταση είναι ήρεμη.

Οι πρόσφυγες δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την  κινητο μέχρι να μεταφερθούν σε διαμερίσματα γιατί οι εγκαταστάσεις της περιοχής είναι ακατάλληλες, ενώ όπως έγινε έγινε γνωστό,  λόγω της κατάστασης, δεν θα γίνουν μαθήματα σήμερα στα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση