Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Καταλήψεις για την αέρια ρύπανση στα σχολεία της Μαγνησίας
Καταλήψεις για την αέρια ρύπανση στα σχολεία της Μαγνησίας

Καταλήψεις για την αέρια ρύπανση στα σχολεία της Μαγνησίας

Αυξήθηκε ο αριθμός των σχολείων της Μαγνησίας που τελούν υπό , με αίτημα να δοθεί λύση στο πρόβλημα της αέριας ρύπανσης στην πόλη.

Σήμερα τελούν  υπό   τα 2ο και 3ο Γυμνάσια Βόλου, τα 2ο, 3ο, 5ο, 6ο, 7ο κι , καθώς επίσης και το 3ο Βόλου, 1ο και 2ο Ν.Ιωνίας.

Το Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας, βάσει των καταστατικών του σκοπών, στους οποίους περιλαμβάνεται η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των εργαζομένων σε θέματα ποιότητας ζωής, έπειτα από σχετική συζήτηση κατά την τελευταία του ΔΣ του, ομόφωνα ανακοινώνει ότι: “εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους συμπολίτες μας και συλλογικότητες αγωνίζονται ειρηνικά για την προάσπιση του δικαιώματος στην που αναπνέουμε, στηρίζουμε την διεκδίκηση της προστασίας της δημόσιας υγείας από τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής μας (Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, , Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ.ά.) και δηλώνουμε απερίφραστα ότι συντασσόμαστε με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται ενάντια στην αεριορύπανση της πόλης μας που προκαλείται από την απορριμματογενούς προέλευσης καύση κι από άλλες ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση