Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταγγελία Δελημήτρου για απόκρυψη ψηφοδελτίων της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”
Καταγγελία Δελημήτρου για απόκρυψη ψηφοδελτίων της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”

Καταγγελία Δελημήτρου για απόκρυψη ψηφοδελτίων της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”

Σε κτγγελία στην έφορο των εκλογών σε τοπικό επίπεδο και στην Εισαγγελία του προχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ανυπότακτη ” στην Περιφέρεια, Κώστας Δελημήτρος για νοθεία, καθώς στο εκλογικό τμήμα 93Α που βρίσκεται στο 5ο υμνάσιο μέχρι τις 12:50 το μεσημέρι είχαν ξεχαστεί κάτω από στοίβα άλλης παράταξης 500 περίπου ψηφοδέλτια του συνδυασμού του, ενώ αναφέρει πως σε περίπτωση που διαπιστωθεί παρόμοιο περιστατικό και σε άλλο τμήμα θα ζητήσει ακύρωση των εκλογών!

Σύμφωνα με τον ίδιο από την έναρξη της διαδικασίας στις 7 το πρωί δεν δίνονταν ψηφοδέλτια της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”. Υποψήφιος της παράταξης πήγε να ψηφίσει ζητώντας ψηφοδέλτιο, αλλά της απάντησαν ότι δεν υπάρχουν.

Έδωσαν στην δικαστική αντιπρόσωπο κάποια ψηφοδέλτια για να μην κολλήσει η διαδικασία, αλλά ανακάλυψαν ότι υπήρχαν 500 ψηφοδέλτια τα οποία βρίσκονταν κάτω από αυτά άλλης παράταξης.

Έκανε λόγο για συμπαιγνία του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ σε τοπικό επίπεδο (Αγοραστού και Τσιλιμίγκα) που όπως είπε βλέπουν ότι “τρίζει η καρέκλα τους”.

“Πάμε στην Εισαγγελία να καταγγείλουμε το γεγονός, αλλά και την δικαστική αντιπρόσωπο” υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η υποψήφια με την παράταξη Τασούλα Αλμπάνη, ανέφερε ότι πήγε να ψηφίσει στο 93Α στο και δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο της “Ανυπότακτης Θεσσαλίας”.

Δήλωσε το γεγονός στην δικαστική αντιπρόσωπο, η οποία της απάντησε ότι αυτά βρήκε…αυτά είχε.

“Είπαμε να σταματήσει εκ διαδικασία, δεν το έπραξε, πήρε κάποια στιγμή έφορο περιμένοντας να της πει τι να κάνει. Τελικά βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια, κάτω από συνδυασμό της “ΑΝΣΥΑ”, ήταν κρυμμένα δηλαδή κάτω από το πακέτο…μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν δοθεί ψηφοδέλτια της Ανυπότακτης Θεσσαλίας” καξε η κ. Αλμπάνη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση