Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Καταγγελία ΔΑΣ -ΟΤΑ για εργατικό ατύχημα στο Δήμο Σκοπέλου
Καταγγελία ΔΑΣ -ΟΤΑ για εργατικό ατύχημα στο Δήμο Σκοπέλου

Καταγγελία ΔΑΣ -ΟΤΑ για εργατικό ατύχημα στο Δήμο Σκοπέλου

Σε καταγγελία για εργατικό ατύχημα στο Δήμο Σκοπέλου σήμερα το πρωί, με θύμα έναν συμβασιούχο εργαζόμενο – συνοδό απορριμματοφόρου, ο οποίος υπέστη κάκωση γονάτου, όταν γλίστρησε από το “πέδιλο” του οχήματος προβαίνει η Μαγνησίας.

Όπως αναφέρουν σ΄ αυτό συνετέλεσαν σίγουρα οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (βροχή), οι οποίες και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην του προγράμματος, αλλά και το γεγονός ότι στους περιβάλλοντες χώρους των κάδων δημιουργείται ολισθηρότητα και από εκτεθειμένα απορρίμματα.

Σημειώνουν ότι το νέο αυτό συμβάν έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εργοδοτικών “εργατικών ατυχημάτων” που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στους Δήμους της Μαγνησίας αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Εκτιμούν πως η συχνότητά τους εκτός από ανησυχητική είναι και απόρροια της εντατικοποίησης και των ελαστικών σχέσεων της εργασίας, που προωθεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι προηγούμενες των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου.

“Καταγγέλλουμε επίσης την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, που πλέον δεν μπορεί να επιτελέσει ακόμη και βασικές λειτουργίες όπως η ακτινογραφία, με οι να απευθύνονται σε ιδιωτικό φορέα, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βρουν την τους.

Εκφράζουμε στο συνάδελφό μας ταχεία ανάρρωση, καλούμε την Κυβέρνηση να στελεχώσει άμεσα τη μοναδική δημόσια μονάδα Υγείας του νησιού, τη Δημοτική Αρχή Βασιλούδη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και από τους συναδέλφους να χρησιμοποιούν απαραιτήτως τα Μέσα Ατομικής Προστασίας” καταλήγουν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» - ΟΚΑΝΑ #ομάδαγονέων - https://t.co/aI7EpnANx2 -

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

"Αλιεύοντας" την είδηση